Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Singura zodie care e aproape de Dumnezeu


Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Astrologii susțin că  fiecare zodie în parte are un anumit număr de vieți de trăit. Este vorba de reîncarnare și câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Pentru ceea ce nu faci în viața ta prezentă, te vei reîncarna și vei reveni pe pământ, să îți ispășești pedeapsa.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Berbec - 15 vieți

Sunt cei mai rebeli din zodiac. Se vor reîncarna de multe ori, până când vor învăța să își controleze pornirile impulsive. Trebuie să învețe o lecție prețioasă, să îndrepte anumite lucruri și apoi să treacă la alt plan spiritual.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Taur - 3 vieți

Sunt nativi care își dau seama repede care este, de fapt, scopul lor pe pământ. Când vor acorda tot mai multă atenție lucrurilor frumoase de lângă ei, viața o să le meargă și mai bine.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Gemeni - 7 vieți

Sunt copiii horoscopului, duali, introvertiți, răzvrătiți. Reîncarnarea îi duce la alt nivel și îi ajută să călătorească pe pământ. Tot ei sunt cei care cred că nu au călătorit destul, niciodată. Misiunea lor pe pământ are legătură cu comportamentul lor în relația de cuplu.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Rac - 9 vieți

Nativii aceștia se lasă conduși de emoții. Trebuie să fie puternici, să nu mai lase exteriorul să îi afecteze. Când vor afla sigur ce vor de la viață, vor trece în următoarea etapă a evoluției. Astrele spun că Racii vor fi buni îngeri păzitori.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Leu - 5 vieți

Această zodie trece prin toate etapele maturizării pe pământ. Motiv pentru care are un număr de reîncarnare mic. Pentru că învață multe, are de primit 5 vieți. Trebuie doar să își regleze aspectele legate de orgoliu și să schimbe acest defect major al comportamentului.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Fecioară - 8 vieți

În această perioadă, nativii trebuie să învețe multe pentru viața lor. Trebuie să renunțe la critică și să ajute persoanele de lângă ele. Trebuie să renunțe la material, să se îndrepte spre iubire și generozitate. Sunt egoiste, zgârcite și posesive, fapt ce nu le ajută, deloc.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Balanță - 6 vieți

Acești nativi trebuie să își echilibreze forța de muncă și latura sentimentală. Balanța are 6 vieți la dispoziție pentru a face asta.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Scorpion - 2 vieți

Sunt nativi extrem de evoluați. Spiritual, depășesc multe alte semne din zodiac. Scorpionul trebuie să învețe să își stăpânească impulsivitatea, gelozia și posesivitatea. Nu pot evolua până nu înțeleg și repară aceste defecte. Sunt cei mai evoluați dintre nativi.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Săgetător - 4 vieți

Este o zodie alertă. Nativii trebuie să își găsească echilibrul între stabilitatea lor la modul general și spiritul lor aventurier. Trebuie să își învețe responsabilitățile. Trebuie să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Capricorn - 11 vieți

Sunt mai evoluați decât alți oameni, dar prea conservatori. Trebuie neapărat să învețe ce este modestia și să o practice. Se consideră centrul universului, punctul de atracție al oricui. Din păcate, nu prea este așa.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Vărsător - 1 viață

Au învățat secretul Universului și s-au adaptat. Au explorat tot, au făcut fapte bune fără să aștepte ceva la schimb și acum, Universul are alte planuri pentru ei. Vor fi pedepsiți o singură dată la reîncarnare. Apoi vor trece la dreapta Tatălui, fiind zodia cea mai apropiată de pragul înalt.

Câte vieți mai ai de trăit în funcție de zodia ta. Pești - 13 vieți

Nu înțeleg și nu vor să accepte mesajul Universului. Nu vor evolua până când nu învață ce este curajul. Nu vor să facă rău nimănui, așa că preferă să fugă mereu, să dea bir cu fugiții. Sunt lași. Trebuie să învețe când să își asume riscuri și să lupte mai mult pentru visele lor.


Comentarii Facebook