Zodiacul vacanțelor! Ce destinație ți se potrivește în funcție de zodie


Unele zodii sunt de-a dreptul ”bolnave” și caudă în permanență vacanțe și noi destinații. Ce zodii caută marea, muntele sau agitația orașului.

Zodiacul vacanțelor - Ești Berbec, Ascendent Berbec sau Marte dominant

Când vine vorba de vacanțe, nimic nu vă va împiedica să faceți ceea ce doriți. Impulsul îți dictează alegerile și ești mai degrabă individualist, ești de genul care să te gândești: ”cine mă iubește, mă urmărește!”. În plus, planurile de ultim moment par făcute pentru tine, deoarece ideea de a fi surprins te entuziasmează. La voi, operațiunea valiză este pusă în practică repede, pentru că știți de ce aveți nevoie.

Pe de altă parte, urăști să stai! Speri chiar într-o aventură alimentată cu adrenalină, iar taberele sportive pot fi o opțiune. Cei mai extremi vor începe o drumeție, care vă va testa starea fizică.

În general, preferați căldura, precum și locurile cu agitație. Explorează deșertul, de exemplu Mauritania, sau țări de foc precum Peru sau Argentina. Îți plac și Spania și Italia, în ansamblu, sau orașe precum Marsilia, Napoli sau Sevilla.

Zodiacul vacanțelor - Ești Taur, Taur Ascendent sau Venus dominant

Pentru voi care lucrați mult, ideea de vacanță este mai presus de toate un sinonim al odihnei. Înzestrat cu un temperament atent, îți place ideea de a aluneca treptat în trândăvie. Chiar și pregătirile au farmecul lor și aștepți cu nerăbdare simpla menționare a plăcerilor care te așteaptă.

Pregătești cu grijă ținute atât confortabile, cât și atractive, care te liniștesc. Pentru că îți place să te simți pe un teritoriu familiar, slăbiciunea ta fiind o înclinație de a-ți urma obiceiurile dragi. Prin urmare, nu este neobișnuit să te vedem în fiecare an în același loc, mai ales dacă este bucolic sau tradițional.

Oricum ar fi, îți plac peisajele verzi și marea când este calmă. Dacă sunteți îngrijorat de căldură, luați în considerare Irlanda, Scoția sau Elveția. În caz contrar, Grecia - în special Creta și minotaurul ei! - Sicilia sau Capri sunt alegeri sigure. Orașele romantice de artă precum Verona vă atrag și ele.

Zodiacul vacanțelor - Sunteți Gemeni, Gemeni Ascendent sau Mercur dominant

Împachetezi repede ceea ce este necesar și, de asemenea, de prisos, deoarece latura ta jucăușă te însoțește și în vacanță, desigur. De preferință, îți place să stăpânești mișcarea, pentru că ești un pilot bun, în timp ce orice formă de imobilitate te înfurie.

În orice caz, vă documentați cu sârguință destinația, înainte, în timpul și după. Și în toate modurile: citind, observând oameni, prin cultură. Nu este de mirare, deci, că preferați locuri în care veți fi siguri că veți întâlni oameni. Nu doriți un colț izolat!

Capitalele sau orașele mari sunt întotdeauna în favoarea dvs., în special Londra sau New York, Rio de Janeiro sau Melbourne. În plus, nimic nu atrage mai mult decât o călătorie de studiu lingvistic, pentru că aveți un adevărat talent pentru asta. În cele din urmă, gusturile dvs. eclectice vă fac, de asemenea, să apreciați stațiunile turistice precum Rimini sau Dubrovnik. Mai departe în explorare, Florida, în special Miami sau California, este pentru dvs.

Zodiacul vacanțelor - Ești Rac, Ascendent Rac sau Luna Dominantă

Locul dvs este pe litoral. La mare, îți găsești elementul natural și gustul tău pentru visele cu ochiul este sporit. Uneori fragil, vă luați măsurile de precauție pentru a evita neplăcerile călătoriei. Ai grijă la stomac, care trebuie să se aclimatizeze la schimbare!

De asemenea, aveți nevoie de obiecte care să servească drept pătură: un costum de baie fetiș, o pălărie romantică și o cremă de protecție 50 sunt pe drum. Pe site, îți place, de asemenea, ca totul să curgă natural. Detaliile practice, sportul, organizarea reciprocă, toate acestea te obosesc. Pe de altă parte, dacă este necesar să ai grijă de micile specialități culinare din colț, energia ta revine.

Printre alegerile posibile, coastele cu un climat moderat sunt pentru dvs., cum ar fi Normandia, Olanda sau Țara Galilor. Dar și Africa, continentul matricial, precum Tunisia sau Namibia. În ceea ce privește orașele, gândiți-vă la cele care trăiesc cu marea: Veneția, Istanbul, Genova sau toate porturile din lume.

Zodiacul vacanțelor - Ești Leu, Ascendent Leu sau Soare Dominant

Recreerea este o artă de viață făcută pentru tine! Sunteți unul dintre cei pentru care nimic nu este niciodată prea generos, precum un safari cu jet privat sau o croazieră de lux. Înainte de a pleca, ai dezgropat deja accesoriile esențiale pentru vară: nici o chestiune de a fi demodat, în timp ce pielea ta este aurie, precum bijuteriile care vor străluci pe ea.

Punctele de plecare sunt palatele, ce întrebare, mai ales dacă sunt situate în inima celei mai populare destinații a momentului. Ți-ar fi frică să ratezi ceva, pentru că, în vacanța ta, vrei să-ți permită să-ți arunci cunoștințele. Destinațiile clasice au întotdeauna părți bune: Roma, Saint-Tropez, Costa Smeralda, Los Angeles, desigur.

Pentru că fantezia ta secretă este să întâlnești stele în timpul vacanței sau mai bine, să le trăiești viața. Pe un iaht, în cel mai la modă club de noapte, acolo te afli. Fii nebun, gândește-te la St. Barts sau Dubai!

Zodiacul vacanțelor - Sunteți Fecioară, Ascendentă Fecioară sau Mercur dominant

Pentru dvs., vacanțele pot fi planificate: nu se pune problema să nu mergeți nicăieri! Pentru că te temi să pierzi controlul asupra proiectului tău sau, mai rău, să fii smuls. Ceea ce nu vi se întâmplă niciodată, pentru că vă pregătiți cu atenție fotografia. În ghiduri, mergi direct la partea practică, pe care o notezi cu comentariile tale personale. Și știi totul despre destinația aleasă, contextul și particularitățile sale.

Odată ajuns acolo, rămâneți curios să vă validați impresiile, cam ca după o călătorie de studiu. Mai mult, interesele tale sunt variate, se referă atât la orașe, cât și la locurile de natură neatinsă. Gama dvs. este largă, atâta timp cât vă puteți deplasa.

Deci, puteți opta pentru destinații îndepărtate, cum ar fi India sau Brazilia, țări care se potrivesc cu semnul dvs. Dar alte alegeri mai apropiate, cum ar fi Turcia, în special Capadocia sau Croația te intrigă. Parisul rămâne un oraș clasic sau orașe universitare, precum Praga, Dublin sau Brighton. În cele din urmă, nu uitați de orașele balneare, pentru că vă place să vă îngrijiți.

Zodiacul vacanțelor - Ești Balanță, Balanță Ascendentă sau Venus dominantă

Îți plac vacanțele, dar preferi să nu mergi singur. În schimb, te adaptezi bine la gusturile altora, pentru că trebuie să îți împărtășești sentimentele. Când vine vorba de a discuta cu cei din jur contează foarte mult, la fel și pregătirile, pentru că vrei să rămâi atractiv.

Valiza dvs. poate fi adesea recunoscută prin faptul că cântărește o cantitate semnificativă de greutate, deoarece aveți probleme la sortare: totul vi se pare esențial. Inutil să spun că expedițiile de rucsac nu sunt pentru tine. Pe de altă parte, poți fi tentat de un safari, stil din Africa, care te poate atrage, pentru că îți plac referințele. În același sens, Indochina se poate potrivi temperamentului tău uneori nostalgic sau țărilor ancorate atât în ​​trecut, cât și în modernitate, precum Japonia sau China.

Evadări romantice sunt făcute pentru dvs.: orașe precum Lisabona, Viena, Anvers sau capitalele modei vă vor face plăcere. În orice caz, sunteți în căutarea unui cadru rafinat și elegant în care să vă puteți satisface setea de schimburi și cultură.

Zodiacul vacanțelor - Ești Scorpion, Ascendent Scorpion sau Pluton dominant

Când pleci, de obicei eviți să faci ca toți ceilalți. Nimic nu te scapă mai mult decât excursii organizate sau stațiuni aglomerate de vară. Individualist, îți place ideea de a descoperi locuri misterioase, singur sau cu parteneri atent selectați.

Temperamentul tău te împinge pe de altă parte să mergi în țări a căror cultură ți se pare fascinantă, chiar și în fața unui anumit pericol. Ești pregătit pentru experiențe extreme, cum ar fi scufundarea în inima unei jungle inaccesibile. Pentru a rămâne în ton cu temperamentul tău, locurile vulcanice sunt făcute pentru tine, deoarece sunt conduse de Pluto: urcă pe Etna sau mergi în Auvergne!

Pentru a-ți trăi fanteziile secrete, explorează lumea arabă care îți amintește de Nopțile arabe, precum și de orașele sau locurile care îți titlează misticismul: ținuturile voodoo, New Orleans sau rămășițele templelor de pretutindeni. În cele din urmă, nu uitați, într-un alt gen, toate locurile „sexy”, cum ar fi Ibiza sau Mykonos.

Zodiacul vacanțelor - Ești Săgetător, Săgetător Ascendent sau Jupiter dominant

De îndată ce veți auzi cuvântul vacanță, veți simți un clic în creier. În cele din urmă viața reală, crezi! Mai presus de toate, îți place perspectiva evadării. De îndată ce se prezintă o oportunitate, sunteți gata să vă împachetați valiza, sunteți atât de nerăbdători să explorați alte orizonturi.

Cu sufletul tău aventuros, te poți imagina cu ușurință ca pe Indiana Jones, Sinbad marinarul sau un frumos vânător de fiare. Cu un temperament de foc, nimic nu te sperie, nimic nu te oprește. În plus, curiozitatea și setea ta de călătorie se reflectă și la nivel intelectual. În orice caz, te descurci peste tot, în largul tău să înțelegi cele mai exotice obiceiuri și să stăpânești limbi străine.

Nu ezitați să mergeți în Africa de Sud, Australia sau Vestul american, unde sunt cowboy. Mai aproape, Spania și Arabia vă atrag, de asemenea. Ești puțin mai puțin atras de orașe, cu excepția cazului în care îți excită imaginația, cum ar fi Jakarta, Bombay sau Samarkand.

Zodiacul vacanțelor - Sunteți Capricorn, Ascendent Capricorn sau Saturn dominant

Pentru tine, chiar și sărbătorile sunt afaceri serioase. Nu tu ești cel care urmează să dai peste o oglindă alunetă. Nu, îți construiești proiectul ca și cum ar fi o afacere reală, care îți permite să eviți surprize neplăcute pe loc. Ne putem baza pe tine pentru a compara cele mai bune planuri, pentru a ne gândi la vize și alte obligații de călătorie.

Pe de altă parte, îți place să te hotărăști singur sau pentru un număr mic, pentru că ești unul dintre cei singuri care urăsc mulțimile. Mai mult, cursurile de meditație, unde vorbirea este interzisă, te tentează. Prin urmare, pustia este pentru tine, mai ales dacă prezintă provocări.

Mulți dintre voi adoră și muntele, unde puteți experimenta metafora semnului dvs., urcând cele mai înalte vârfuri. Într-un alt gen, apreciați și regiunile aride, cum ar fi deșerturile sau țările considerate dificile. Câteva sugestii: Ladakh, Lacul Baikal, reliefurile din Machu Picchu (programul Beijing Express care îți place suficient!).

Zodiacul vacanțelor - Ești Vărsător, Vărsător Ascendent sau Uranus dominant

Sociabil și curios, de obicei nu ești prea pretențios atunci când vine vorba de alegerea unei destinații de vacanță. Cu un singur detaliu: nu ar trebui să fie prea obișnuit. Dacă mergeți cu familia, experiența se va transforma într-un fel de tabără de vară boemă, unde fiecare face puțin din ceea ce își dorește.

Ușa ta este larg deschisă pentru oricine trece, chiar dacă nu îți petreci timpul gătind sau organizând orare. Ceea ce îți place este să împărtășești și să înveți. Nevoile tale sunt minime, mai mult spirituale decât materiale.

Dacă într-adevăr trebuie să selectați o destinație, țările din nord sunt potrivite pentru dvs.: Scandinavia, Rusia, de exemplu. Veți fi, de asemenea, un client bun al capitalelor futuriste, cum ar fi Sao Paulo, Tokyo sau un oraș care crește ca o ciupercă precum Shanghai sau Hong Kong, pentru vasul de topire. În cele din urmă, gândiți-vă la locuri care vă vor permite să lucrați asupra dvs. Un ashram în India sau yoga în California.

Zodiacul vacanțelor - Sunteți Pești, Ascendent Pesti sau Neptun dominant

"Sărbători, uit de toate, nimic mai mult de făcut!" Da, chiar și astăzi, versurile acelui hit vechi rezumă starea ta de spirit. Pentru tine, odihna, pui de somn, trândăvie, reprezintă atâtea concepte care trebuie declinate la infinit.

La fel ca aliatul tău Rac, mai presus de toate, adori vacanțele de pe litoral. Lungile întinderi de plajă, priveliștea oceanului, te fac să simți cu adevărat că faci parte dintr-un întreg. Urmăriți mișcarea lentă a valurilor care vin să se spele pe nisip sau care se prăbușesc cu forță pe stânci și aici vă gândiți la sensul vieții.

Și insulele, toate insulele, pot fi un refugiu ideal: cele din Marea Mediterană te duc la vremea Odiseei, cele din Pacific te transformă în Robinson Crusoe. Vrei absolut să vezi sau să vezi Maldivele din nou înainte să plece și Seychelles continuă să te uimească. Într-un gen complet diferit, nu vă este frică de orașele pline de oameni, cum ar fi Bangkok, Manila sau Seoul.

Comentarii Facebook