HOROSCOP 16 martie 2021. Peștii vor avea parte de o surpriză emoționantă


Horoscop 16 martie 2021. Săgetătorii dau lovitură după lovitură la locul de muncă, iar Peştii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental.

Horoscop 16 martie 2021. Berbec

O lungă conversație telefonică ar putea avea loc între dvs. și un partener romantic. Aţi putea discuta despre filozofie, evenimente curente, vreme și părerile voastre. Singurul lucru pe care probabil nu îl veţi aborda este starea relației voastre, ceea ce ar putea fi frustrant pentru voi. Cu toate acestea, veți învăța multe despre sentimentele voastre, care vă vor permite să vă înțelegeți 

Horoscop 16 martie 2021. Taur

Munca creativă ar putea necesita mai multă concentrare decât de obicei astăzi. S-ar putea să trebuiască să faceţi cercetări aprofundate, lucrări complexe sau un alt tip de proces intens care vă poate încorda şi stimula intelectual. Luați pauze. Relaxaţi-vă și închideţi ochii din când în când. Cu siguranță nu uitați să mâncați! La sfârșitul zilei, ar trebui să fiţi mulțumit de ceea ce aţi făcut.

Horoscop 16 martie 2021. Gemeni

Aţi putea avea vizitatori astăzi la voi acasă. V-aţi putea trezi pe neașteptate că trebuie să fiţi sociabil. De obicei nu vă place să fiţi în centrul atenției, dar cu această ocazie s-ar putea să vă bucuraţi de ea. Aţi putea regiza unele jocuri sau spune o poveste sau două. Orice aţi face, atât voi, cât și oaspeții voştri ar trebui să vă distraţi maxim. Bucuraţi-vă de această zi.

Horoscop 16 martie 2021. Rac

Astăzi s-ar putea să primeşti comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoşti prea bine. Acest lucru ar putea fi un simptom al abilităților puternice privind percepţia extrasenzorială sau ar putea fi faptul că această persoană trimite semnale de primejdie tuturor celor pe care îi cunoaște. Dacă te simţi confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoşti persoana un pic mai bine. Această persoană ar putea avea nevoie de un prieten chiar acum.

Horoscop 16 martie 2021. Leu

O muncă intensă pe care ai făcut-o în trecut și despre care poate ai uitat ar putea atrage atenția cuiva cu autoritate. S-ar putea să îți vină astăzi niște recompense demult așteptate pentru acea muncă. Acest lucru ar trebui să se dovedească cu siguranță o surpriză foarte plăcută și binevenită. Ți-ar putea face mintea să se zvârcolească o vreme. Revino cu picioarele pe pământ şi apoi ieşi şi sărbătoreşte.

Horoscop 16 martie 2021. Fecioară

O conversaţie ciudată ar putea avea loc cu cineva pe care nu cunoşti foarte bine. El sau ea ar putea fi o cunoştinţă de la muncă sau cineva care a venit de departe. Discuţia ar putea scoate la iveală noi posibilităţi în carieră pe care nu le-ai luat în considerare, dar pe care le găseşti atractive. S-ar putea să te pună pe gânduri. E ceva diferit, dar astea sunt vremuri ciudate. Dacă ţi se pare că sună bine, analizează un pic.

Horoscop 16 martie 2021. Balanță

Învăţarea trebuie să fie, astăzi, cea mai importantă preocupare pentru nativii Balanţă. Şi nu vorbim neapărat despre a învăţa ca la şcoală ci despre a trage concluziile necesare din momente mai puţin plăcute ale vieţii. Schimbul de idei avut cu o anumită persoană pare să vă stimuleze în a găsi soluţiile ideale pentru a deveni o persoană mai bună şi pentru a vă schimba viziunea asupra vieţii.

Horoscop 16 martie 2021. Scorpion

Scorpionii s-ar putea vedea implicaţii în discuţii agresive cu mai multe persoane. Nu sunteţi obligaţi să demonstraţi nimic. Important este să vă menţineţi punctul de vedere, indiferent de presiunile la care sunteţi supuşi. De asemenea, nu este obligatoriu să menţineţi legătura cu persoane cu care nu împărtăşiţi aceleaşi idei. Nu e cazul să vă ambiţionaţi să menţineţi relaţii bune cu toată lumea.

Horoscop 16 martie 2021. Săgetător

Săgetătorii dau lovitură după lovitură la locul de muncă. Toată lumea vă apreciază atât pentru energia de care daţi dovadă, cât şi pentru reuşitele punctuale. Succesul de care vă bucuraţi ar putea aduce o remunerare pe măsură. Vă simţiţi bine şi aveţi multă încredere în propriile forţe, situaţie care însă s-ar putea să nu dureze prea mult, aşa că ar fi bine să vă bucuraţi din plin de ea.

Horoscop 16 martie 2021. Capricorn

Marți, nativii zodiei Capricorn au parte de o zi liniştită, fără conflicte sau situaţii tensionate. Astăzi, chiar dacă este începutul săptămânii, vrei să te relaxezi şi cauţi o modalitate de a-ţi petrece timpul într-un mod cât mai plăcut. Vrei să fii zen, indiferent că eşti la serviciu sau acasă. Spre seară, un prieten îţi va propune o colaborare inedită. Sfatul astrelor este să fii deschis şi să ai curaj. Vei avea numai de câştigat!

Horoscop 16 martie 2021. Vărsător

Pentru Vărsători, va fi o zi în care vor să le arate tuturor de ce sunt în stare. Vei fi într-o cursă continuă şi vei lupta până în pânzele albe să demonstrezi că eşti cel mai bun. Dacă eşti singur, sunt mari şanse să te îndrăgosteşti iremediabil, la prima vedere, de o persoană de care eşti atras de mai mult timp. Chiar dacă vei fi refuzat, nu dispera. Într-un final, totul va avea un sens, iar dragostea voastră va fi una incredibilă, de povestit nepoţilor.

Horoscop 16 martie 2021. Pești

Peştii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental. Cineva îţi va mărturisi că este îndrăgostit de tine şi te va surprinde cu o propunere inedită. Sfatul astrelor pentru tine este să fii spontan şi să acţionezi cum îţi dictează sufletul. Nu te gândi prea mult, este un tren pe care nu trebuie să îl pierzi. Relaxează-te şi desprinde-te de vârtejul cotidian. Lasă-te purtat de val și ai încredere că ai luat cea mai bună decizie.


Comentarii Facebook