Cât de fidel ești ca partener în funcție de zodie. Pentru unii nativi „prunele” din grădina altuia sunt mereu mai dulci


O relație frumoasă ne face viața mult mai colorată. Este minunat să iubim și să fim iubiți, iar când ne aflăm într-o relație serioasă este firesc să ne dorim să păstrăm omul pe care îl iubim doar pentru noi. Infidelitatea a fost mărul discordiei pentru oameni de mii de ani. Infidelitatea a creat și a distrus cupluri în același timp. Pot eu să jur fidelitate veșnică omului pe care îl iubesc sau nu? Mulți au ajuns la această întrebare, uneori răspunsul vine în timp. Adesea, nici măcar nu putem spune direct și sincer dacă ne dorim să fim fideli.

Astrologii spun că fiecare zodie are propria cale, când vine vorba de fidelitatea în relații. Unii înșeală cu gândul, alții cu faptele. Pentru unii nativi fidelitatea pare un lucru imposibil de atins. De aceea, îți spunem cât de fidel ești ca partener, în funcție de zodie. 

Berbecul, o fire independentă

Cei născuţi în această zodie sunt în general persoane impulsive şi independente. Au tendinţa să-şi urmeze instinctele, au spirit de aventură, iar relaţiile amoroase numeroase sunt un fapt normal pentru ei.

Taurul, un partener de încredere

Astrele au fost deosebit de generoase cu cei aflaţi în acest semn zodiacal. Sunt persoane sensibile,care se bazează pe stabilitate şi din acest motiv reprezintă partenerul ideal. Nu le place incertitudinea şi preferă să planifice fiecare element,inclusiv modalităţile de rezolvare a eventualelor probleme care ar putea apărea în cuplu.

Gemenii, mult prea curioşi

Sunt firi îndrăzneţe cărora le place pericolul. Statornicia nu este una dintre calităţile lor, preferând mai degrabă să se joace cu inima celor din jur. Se plictisesc repede de partener şi sunt mereu în căutarea a ceva nou. Gemenii sunt niște nativi visători, care iubesc să depășească limitele. Adesea le este foarte greu să trăiască cu un singur partener. 

Racul, partenerul ideal

Dintre cele 12 semne zodiacale, racul oferă cea mai multă stabilitate şi siguranţă. Partenerii din această zodie îşi iubesc casa şi familia şi sunt fericiţi doar în compania celor dragi. Sunt persoane protectoare, care îşi doresc să-i ajute mereu pe cei din jur.

Leul, un perfecţionist

Vrea să dovedească că el este stăpânul junglei şi din acest motiv este mereu în căutarea sufletului pereche. Când simte că partenerul nu îl mai mulţumeşte din punct de vedere intelectual şi sentimental are tendinţa să-l abandoneze şi să găsească o „pradă” nouă.

Fecioara, un prieten credincios

Fecioarele sunt sensibile, creative şi simt atunci când ceva se întâmplă în relaţia lor. Vor căuta să rezolve eventuala problemă înainte de a lua amploare, dorind să păstreze stabilitatea. În plus, sunt atente cu prietenii şi le oferă un umăr de plâns ori de câte ori au nevoie.

În același timp, ultima trăsătură îi face să ajungă adesea în „friendzone”. Relațiile cu nativii Fecioară pot fi un pic plictisitoare, ei sunt niște parteneri de încredere, însă niște amanți mai plictisitori.

Balanţa, echilibrată în relaţii

Cei născuţi sub protecţia acestei zodii tind să nu-și dezamăgească astrele. Caută pacea şi armonia, în special în viaţa sentimentală, dar doresc să îşi construiască relaţiile pe baza încrederii şi onestităţii. Atunci când întâmpină probleme preferă să se închidă în lumea lor şi să se gândească cum să le rezolve. În general sunt persoane fidele care apreciază încrederea.

Scorpionii, persoane enigmatice

Sunt caracterizaţi de dorinţa de a acumula cât mai multă putere atât în dragoste, cât şi în carieră. Sunt greu de cunoscut, întrucât de cele mai multe ori într-o relaţie preferă să-şi ascundă adevăratele sentimente. Este dificil să te înţelegi cu ei din cauză că vor mereu să aibă dreptate. În plus, verbele „a uita” şi „a ierta” nu prea fac parte din vocabularul lor.

Săgetătorul, un spirit liber

Nativii din această zodie urăsc regulile şi cu greu pot fi prinşi într-o relaţie monogamă. Le place să încerce lucruri noi şi din acest motiv fidelitatea nu este punctul lor forte. Este ușor să le atragi atenția, însă foarte greu să o păstrezi. 

Capricornul iubeşte stabilitatea

Sunt persoane care ştiu că în viaţă nu poţi obţine nimic fără muncă, aici fiind incluse şi relaţiile sentimentale. Nu fug de responsabilități şi depun toate eforturile ca relaţia în care sunt implicaţi să funcţioneze.

Vărsătorul, un pic imprevizibil

Preferă independenţa şi neconvenţionalul, iar modul în care va aborda o problemă poate fi o surpriză pentru partener. În general fug de responsabilităţi şi de relaţiile serioase, considerând rutina ca fiind plictisitoare.

Însă, dacă reușesc să-și găsească un partener la fel de aventurier, ca și ei, încearcă să-i ofere toată grija și dragostea din lume. Vărsătorii pot fi cu adevărat fideli unui om sau unei cauze, trebuie doar să te asiguri că tu ești aleasa pentru ei.

Peştii, firi foarte sensibile

Se ştie deja că cei născuţi în această zodie au o fire visătoare şi că preferă să trăiască în propria lor lume.  Din păcate ei trăiesc în această lume imaginară şi atunci când sunt într-o relaţie. Dacă aşteptările nu le sunt îndeplinite sunt dezamăgiţi şi îşi pierd încrederea în dragoste, scrie clickpentrufemei.ro

Comentarii Facebook