Clujeanca Anamaria Vaida, noua ispită de la Insula Iubirii. Ce carieră a avut până acum - Galerie FOTO


În cel de-al șaselea sezon al emsiunii „Insula Iubirii”, telespectatorii vor face cunoștință cu 10 ispite masculine și 10 ispite feminine, dornice să își arate atuurile în jocul seducției. Una dintre ele este și Anamaria Vaida, care a acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea Antenei 1. Iată ce trebuie să știi despre ea!

Ispitele noului sezon „Insula Iubirii” sunt pregătite să-i treacă pe concurenții curajoși prin cel mai dur test al fidelității, făcându-i să aleagă dintre „relație” și „tentație”, acesta fiind și noul motto al show-ului. Numele ei de familie poate vi se pare cunoscut, însă nu, nu este rudă cu Mirela Vaida. Cu toate acestea, Anamaria Vaida speră ca debutul ei în televiziune să fie unul pe măsură.

Cine e Anamaria Vaida, ispita cu părul de foc de la „Insula Iubirii”

Tânăra are 33 de ani și este din Cluj-Napoca, fiind o fire extrovertită. Aceasta va întoarce cu siguranță multe capete, având în vedere că este ispita cu ochii albaștri și cu părul de foc, amintind de celebrul personaj „Ariel” din desenele animate. 

Anamaria a activat până acum în mai multe domenii, fiind în trecut și dansatoare într-un club din Cluj, potrivit informațiilor de pe rețelele ei de socializare. În prezent, ea e stilist de extensii gene.

Ispita de la Insula Iubirii a studiat la Facultatea de Business, în cadrul Universității BABEŞ – BOLYAI din Cluj-Napoca. Aceasta e pasionată de sport și merge des la sală pentru a se menține în formă, punând preț pe fizicul ei, iar acest lucru se poate observa atunci când îmbracă costumul de baie.

Ispita a acceptat această provocare pentru a ajuta cuplurile să descopere adevărul despre relaţiile lor. Așadar, Anamaria e pregătită de cucerire! ”Îi place să flirteze, astfel că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănuşă”,spun realizatorii show -ului.

Poți să ispitești prin cuvinte, prin înțelegere, prin gesturi, dar nu gesturi care să te ducă la o conotație sexuală”, a transmis ea înainte de debutul sezonului 6 „Insula Iubirii”.

Noul sezon al mult așteptatului show a fost filmat tot în Thailanda, iar gazda a rămas aceeași, prezentatorul Radu Vâlcan devenind deja emblematic pentru această atribuție.

Ispitele, în schimb, diferă față de edițiile anterioare, telespectatorii urmând să cunoască noi povești de viață și noi motive care au stat în spatele acceptării acestui rol. Așa cum ne-am obișnuit, cuplurile vor sta separate, în două resorturi diferite, puse la dispoziție de Coconut Island, o locație surprinzătoare care promite multe.

Comentarii Facebook