Vezi care sunt cele mai frumoase bijuterii, care te scot în evidență din primul moment, și pe care le găsești acum în Cluj la Iulius Mall


De cele mai multe ori bijuteriile spun povești și transmit emoții. Podoabele sunt și au fost întotdeauna o parte importantă a omului, care leagă trecutul de prezent și creează legături de suflet și destine prin magia pe care o transmit atunci când sunt purtate. 

Aveți acum șansa să cumpărați și să purtați bijuterii autentice, care spun povești, aduc zâmbete și creează amintiri neprețuite, în cele mai noi tendințe ale modei. Asta face celebrul brand de bijuterii, SOKOLOV, cu o experiență de aproape 30 de ani în industrie și care a ajuns și la Cluj. 

3.jpeg

Primul magazin din Transilvania s-a deschis în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca, după ce altele două au fost deschise la București și Iași. Aici aveți ocazia să descoperiți un adevărat univers al celor mai alese podoabe. Nestemate colorate, bijuterii rafinate cu diamante, cu perle sau inserții de pietre prețioase, cristale Swarovski, o varietate mare de ceasuri cu mecanism elvețian, toate sunt disponibile doar în magazinul SOKOLOV din Iulius Mall.

Bijuteriile SOKOLOV, create de cei mai pricepuți giuvaieri 

La celebrul brand SOKOLOV trebuie să știți că lucrează printre cei mai iscusiți giuvaieri din lume. Aceștia știu cum să obțină o bijuterie autentică, de foarte bună calitate, dar și cum să o pună în valoare prin meșteșug desăvârșit. Brandul este recunoscut în întreaga lume pentru colecțiile capsulare, care sunt actualizate continuu, astfel încât clienții să aibă acces la cele mai noi și inedite colecții. 

În Cluj,  SOKOLOV aduce odată cu bijuteriile și experiențe de excepție. Produsele sunt prelucrate manual, atât cele din aur cât și cele din argint, iar apoi sunt pregătite să își arate frumusețea și unicitatea sub îndrumarea atentă și profesionistă a consilierilor noștri, care, cu siguranță, vă vor ajuta să conturați povești frumoase. Brandul nostru se diferențiază prin  pietrele semiprețioase și prețioase montate în bijuterii. Designul acestora, bătătorit cu nestemate colorate și la mare căutare, își pune amprenta asupra emoțiilor și, astfel, ne dorim ca fiecare client să se simtă special atunci când ne trece pragul. De asemenea, manopera și finețea cu care sunt lucrate bijuteriile sunt printre primele lucruri care ne evidențiază, fapt confirmat și de clienții noștri”, spun reprezentanții magazinului din Cluj-Napoca. 

4.jpeg

Nu mai puțin de 30 de designeri creează cele mai autentice modele de podoabe. În magazinul SOKOLOV găsiți inele cu diamante, pietre Swarovski sau perle, supradimensionate ori discrete, care se pliază pe ultimele trenduri. Colierele lungi, cu pandantive multicolore, sunt un „must-have” în acest sezon, spun designerii brandului. 

De asemenea, formele autentice, materialele atent alese și culorile îndrăznețe ale cerceilor vor da oricărei ținute o notă de autenticitate și rafinament. Toate acestea sunt acum în magazine, întrucât designerii SOKOLOV au pregătit o gamă variată de podoabe din aur și argint. 

De exemplu, piesele noastre din ceramică, din colecția New Look, au ca detalii aurul și diamantele, fiind rar întâlnite pe piață. Noi spunem că suntem singurii care putem oferi astfel de accesorii, cu un grad de confort și durabilitate ridicat, ele conferind și o eleganță aparte. Avem apoi articolele emailate. Emailarea este o tehnică și un procedeu artistic de decorare a bijuteriilor. Bijuteriile sunt pictate manual, niciun produs nu seamănă cu altul, așadar ele sunt unicat. Bijuteriile cu email se evidențiază de toate celelalte prin coloritul bogat, vesel și prin multitudinea formelor de exprimare”, explică reprezentanții SOKOLOV.  

Ce bijuterii găsiți la magazinul SOKOLOV în Cluj-Napoca

În acest moment, în magazinul din Cluj-Napoca sunt disponibile bijuterii din colecțiile Svoboda, Dolce Vita, Flora, Fauna și Sokolov Infinity. Potrivit reprezentanților magazinului, toate au în spate o poveste, însoțită de multă delicatețe și eleganță. Dacă bijuteriile din colecția Svoboda îți dau o doză mare de libertate, prin  detaliile atent lucrate cu perle și pietre care modelează aripi, cele Dolce Vita vin să-ți ofere multă personalitate. 

În același timp, podoabele din colecția Flora și Fauna, inspirate din natură, scot în evidență frumusețile care ne înconjoară, de la pietre semiprețioase, până la plante și animale, toate prinzând viață cu ajutorul nestematelor. În cele din urmă, colecția Sokolov Infinity a fost creată să domine vitrinele și să aducă o strălucire aparte în ochii iubitorilor bijuteriilor de lux. 

2.jpeg

Și pasionații de ceasuri pot să-și găsească aici accesoriul perfect. Cu carcasă din aur și argint, cu diamante și pietre de zirconium și mecanism elvețian Ronda Swiss, ceasurile produse sub acest brand sunt un adevărat statement pentru femei și bărbați deopotrivă. 

Catalogul SOKOLOV conține peste 57 de mii de modele de bijuterii, iar capacitatea de producție a fabricii este de peste 13 milioane de bijuterii pe an. Mai multe detalii despre colecțiile SOKOLOV aflați de aici

Comentarii Facebook