Dani Oțil, sfat important și sincer pentru toți bărbații: „Bucurați-vă acum, cât mai puteți!”


Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil, plin de carismă și nelipsit de glume, le-a dat un sfat tuturor bărbaților ce-l urmăresc, în fiecare zi, pe micile ecrane. Încă de când formează o familie cu Gabriela Prisăcariu, viața lui s-a schimbat radical și nicio zi nu seamănă cu cealaltă. 

Mai exact, înainte să o întâlnească pe Gabriela, Dani se bucura de mult mai mult timp liber, relaxare și chiar și de un pat doar pentru el. Totuși, lucrurile s-au schimbat, iar venirea pe lume a lui Luca Tiago i-a creat și o serie de noi obiceiuri, scrie Click.ro. 

Bucurați-vă de serile astea linistite fiindcă mai apoi nu o să mai fie așa. O să fie o luptă în tine, dacă o să dai dovadă de gentleman sau țăran. Ea o să pună piciorul pe tine, o să transpirați și nu știi dacă să-l iei sau să-l lași acolo. (...)

O să vină vremea aia când o să dormi pe partea ta de pat, pentru că o să-ți fie cald și vrei să rămâi acolo, dar nu mai poți. Bucurați-vă acum, cât mai puteți! (...)", a spus Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Totuși, în ciuda sfaturilor pe care Dani Oțil le-a dat, acesta a demonstrat de foarte multe ori că prețuiește fiecare moment pe care-l petrece alături de Gabriela și Luca.

Comentarii Facebook