Bianca Drăgușanu, lecții de „moralitate” pentru Iulia Sălăgean: „Un bărbat e născut vânător, șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas”


Bianca Drăgușanu a venit cu o nouă serie de declarații scandaloase despre mesajele dintre Gabi Bădălău și Iulia Sălăgean. Relația Biancăi cu Bădălău este tumultoasă, aceștia s-au despărțit și împăcat de nenumărate ori. Însă indiferent de ce face afaceristul, Bianca este de partea sa, iar celelalte femeie sunt de vină.

Deși cele două au fost prietene în trecut, acum Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aruncă un schimb de replici dure. Bianca Drăgușanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că între fosta soție a lui Alex Bodi, dar și actualul ei iubit, Gabi Bădălău, au existat mesaje în urmă cu un an, scrie Spynews.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean își aruncă replici acide, iar blondina o atacă pe fosta soție a lui Alex Bodi. Drăgușanu declară că Iulia Sălăgean se bagă în seamă cu ea și cu iubitul ei, Gabi Bădălău, pentru că vrea atenție.

Acum un an și jumătate cand eram despărțiți au fost niște mesaje și știam de la el, că el mi-a arătat. Până la urmă, care e problema, un bărbat e născut vânător, dacă cățeaua își ridică coada e problema ei ce face. Șosete din astea de schimb se găsesc la orice pas. Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea'', a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Deși în urmă cu câteva zile cei doi și anunțau despărțirea, de această dată, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să-și mai ofere o nouă șansă în relația de cuplu, iar cei locuiesc împreună.

Comentarii Facebook