Câți bani primește Oana Ciocan, de la ProTv, după eliminarea de la Survivor România 2022

 

Oana Ciocan va primi o avere după eliminarea de la Survivor România 2022. Ea a stat 15 săptămâni în în Republica Dominicană.

Oana Ciocan ar fi primit 1.000 de euro pentru fiecare săptămână, adică 15.000 de euro, bani mulți având în vedere că este șomeră. 

După ce a fost eliminată de la Survivor România 2022, Oana Ciocan a precizat că este mândră de prestația ei în Republica Dominicană.

Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, pentru că eu nu mă gândeam și am ajuns, până la urmă, încât nu pot să plâng. Pentru că sunt mândră de mine, sunt recunoscătoare, m-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”, a spus Oana Ciocan.

În competiție au mai rămas numai 5 concurenți.

Ionuț Popa a primit imunitate și a scăpat, iar Oana Ciocan a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, astfel ea fiind cea care părăsește competiția din Republica Dominicană.

În competiție au mai rămas Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Alex Delea, Ionuț Popa, care luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Finala ”Survivor România” 2022 va avea loc în data de 31 mai 2022, la Pro TV.

Comentarii Facebook