Duminica 28 Aprilie

Cele patru zodii cu noroc la banii. Acești nativi știu secretele universului


Zodiile cu noroc la bani sunt zodii foarte atente cu veniturile lor, chiar dacă unele dintre ele nu lasă deloc impresia că sunt avare și oportuniste. Acești nativi știu să atragă resursele abundenței divine. Fiecare are secretele și metodele sale, însă un lucru e cert, aceste zodii știu cum să-și construiască o viață îmbelșugată. 

Taur

Muncitori, așezați, strângători și prudenți, Taurii știu cum să adune banii. Iar ban la ban trage. Ei au și norocul să capete bani și să câștige din tot felul de afaceri, servicii și colaborări. Un Taur nu va munci niciodată degeaba și nu va fi generos cu nimeni decât dacă știe că are ceva de câștigat.

Rac

Nativii Raci, fiind foarte posesivi, au un soi de avariție, egoism și prudență care îi face să fie foarte strângători și foarte atenți cu situația lor materială. Racii vor face tot posibilul să câștige bani frumoși, fie lucrând în companii tot mai bune, fie lucrând în servicii, acolo unde… dacă nu curge… tot pică!

Leu

Nativii Lei sunt interesați de imaginea lor publică, de funcții, de putere, de bani și carieră. Se numără printre zodiile care se bucură de cel mai mult noroc în ceea ce privește banii și șansele profesionale. Sunt foarte ambițioși și persistenți, drept pentru care tind să urce tot mai sus, iar odată cu funcțiile și puterea, vin și banii.

Fecioară

Cu certe înclinații către finanțe și afaceri, Fecioarele sunt pe lista zodiilor cu noroc la bani. Fecioarele atrag banii și știu cum să-i înmulțească, atunci când sunt prea puțini. Ele calculează, organizează și aranjează totul astfel încât, încet, dar sigur, să adune bani, chiar dacă șansele de câștig sunt mici, scrie Libertatea. 

Comentarii Facebook