Anamaria Prodan, mesaj de suflet, în miez de noapte, pentru Reghecampf: „Cu toate amantele, rămânem cel mai frumos cuplu”


Anamaria Prodan pare tot mai indecisă în legătură cu relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. În timp ce antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele amantei Corina Caciuc și așteaptă un copil cu aceasta, Anamaria Prodan publică mesaje „siropoase” pe pagina sa de Instagram. Unele chiar în miezul nopții. 

Impresara i-a transmis un nou mesaj celui cu care a fost căsătorită de mai bine de 13 ani, unul care pare a fi o declarație de dragoste mai subtilă. Deși anterior, Prodan vorbea deja despre un alt iubit, arab, aparent Anamaria nu poate trece atât de ușor peste despărțirea de Reghe. 

Și cu asta am spus tot eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta. Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care exista și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, publicând și o imagine pe care scrie „REGHE, AL MEU REGE”. 

reghe.jpeg

Comentarii Facebook