Zodia care se întoarce la fostul iubit la final de Aprilie. Poate că pentru lume ești doar o persoană, pentru el ești întreaga lume


Unul dintre cei 12 nativi ai zodiacului, va avea la sfârșitul lunii aprilie posibilitatea să vindece vechile răni, iar în schimb să-și continue marea poveste de dragoste. Astrele se aliniază în favoarea celor care încă au remușcări, oferindu-le șansa să-și întoarcă iubirea vieții în propriile brațe. Trebuie doar să riște, acum va fi momentul sau niciodată.

Se pare că povestea de dragoste care părea a fi parte din trecut va avea o continuare, pentru că fostul iubit nu o poate uita. Un fost iubit bate la ușa nativilor unei zodii de foc. Se pare că flacăra iubirii încă nu s-a stins în cazul celor din această zodie, chiar dacă relația se încheiase de ceva timp. 

Zodia care are mari șanse să se împace cu fostul partener este impulsivul Berbec. Cel mai probabil, decizia despărțirii a fost făcută într-un moment în care emoțiile negative au preluat controlul și au avut regrete la scurt timp după. Astrele arată că acel cineva special se va întoarce înapoi în viața voastră și veți fi dispus să mai dați încă o șansă relației. Totodată, este posibil ca voi, Berbecii, să fiți cei care inițiază împăcarea, pentru că ați realizat unde ați greșit și vă doriți să fiți din nou cu fostul partener, scrie spynews.ro. 

Comentarii Facebook