Alina Ceușan participă la Asia Express. Face pereche cu Carmen Grebenișan


Celebra bloggeriță Alina Ceușan se numără printre participanții noului sezon al competiției Asia Express, difuzată pe Antena 1. Aceasta va face pereche cu cea mai bună prietenă a ei, bloggerița Carmen Grebenișan.

Anul acesta, ar mai fi bătut deja palma cu Antena 1 Nico pentru a participa în sezonul al treilea al competiției, care o aduce în emisiune pe fiica sa, Alexandra, potrivit cancan.ro.

Mai mult, se pare că și Alex Velea se va despărți, pentru o perioadă, de Antonia și de cei doi copii ai lor, pentru a porni în marea aventură asiatică, iar partener de drum i-ar fi Mario Fresh.

Marea surpriză este că o fostă vedetă PRO TV ar fi semnat cu rivalii de la Antenă. Este vorba despre Răzvan Fodor. Fostul solist a fost ani buni la cârma emisiunii “MasterChef”, iar înainte de asta, a prezentat “Vorbeşte lumea” alături de Vica, Nadine și Sore.

Pe lângă Răzvan Fodor, iată că s-ar fi înhămat la această competiție și make-up artistul Alexandru Aabagiu, Maria Buză, dar și cuplul Speak-Ștefania.

Gazda emisiunii rămâne Gina Pistol, iar acesteia i se alătură câștigătorul sezonului trecut, Oase.

Alina Ceușan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România și a furori în această vară în lumea mondenă, când s-a căsătorit tocmai la Castelul Banffy. La nunta sa au participat unele dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului, printre care Antonia şi Alex Velea, Laura Giurcanu, Denis Radu sau Cătălin Botezatu. 

Carmen Grebenișan este nu doar cea mai bună prietenă a lui Ceușan, ci și una dintre cele mai influente bloggerițe de fashion, având câteva sute de mii de fani pe Instagram.

Ambele sunt absolvente ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj.


Comentarii Facebook