Bombă sexy în presa din Italia. Ce i-au strigat fanii pe stadion - VIDEO


Prezentatoarea TV, Diletta Leotta, face furori în Italia, după ce suporterii de la Napoli i-au strigat ”fuori le tette (n.r. arată-ne sânii)”.

A fost o neînțelegere. Fanii lui Napoli m-au susținut în timpul partidei. Apoi, au încercat să meargă mai departe, după ce echipa a câștigat, dar a fost doar o glumă. Reacția mea a fost parte din ironia acelui moment”, a spus celebra prezentatoare TV.

Uneori, am senzația că orice fac devine viral. Dacă lucrez la sală sau dacă dansez în club... așa că nu am fost foarte surprinsă, dar nici nu mă așteptam să ajungă (n.r. povestea) în toată lumea”, a mai spus jurnalista.

Am depus plângere, nu doar ca să-mi protejez intimitatea, dar și ca una dintre multele femei care trebuie să riposteze când se întâmplă lucruri de acest gen. Apreciez ce a făcut atunci Balotelli și îi mulțumesc pentru susținere. Am simțit că nu sunt singură și am realizat că problema este mult mai frecventă decât mă așteptam", a mai spus Dileta Leotta.

Jurnalista a ajuns în 2018 la DAZN, unde prezintă partidele din Serie A. 

"Este un privilegiu pentru mine să intervievez atâtea legende pentru DAZN. Săptămâna trecută am stat de vorbă cu Radja Nainggolan și am avut ocazia să-l cunosc mult mai bine. Am fost impresionată de forța lui și de dragostea pentru echipă (n.r. Cagliari) și pentru viață. Pe lângă jucători uriași, am mai avut șansa să cunosc și manageri de renume, ca Mourinho sau Ancelotti”, a încheiat Leotta, conforn Digi sport.

Pe internet au apărut și fotografii cu ea dezbrăcată, după ce contul ei de iCloud a fost spart.

Comentarii Facebook