Ziua parintilor de inger, sarbatorita de EMMA si la Cluj! Parintii au eliberat baloane de pe Dealul Cetatuie - VIDEO


Parintii care si-au pierdut copiii au participat, duminica, de la ora 18.00, la Ziua Parintilor de Inger, manifestare organizata de EMMA pe Dealul Cetatuie.

Ziua "Parintilor de Ingeri", organizata de Eternul Miracol Materna Alinare (EMMA), a fost un moment in care parintii care si-au pierdut copiii s-au reintalnit, au aprins lumanari si au lansat spre cer baloane pe care au scris numele "ingerilor" pierduti.

"Nu se poate descrie in cuvinte ce inseamna sa fii mama de inger, dar multumesc lui Dumnezeu ca exista EMMA, care m-a ajutat foarte mult. Consider ca EMMA sau mai bine zis Bianca Brad prin organizatia EMMA a incercat sa faca foarte multe, sa sensibilizeze multa lume. Prin ceea ce face EMMA dorim sa fie un semnal de alarma la ceea ce se intampla inca in Romania. Suntem in continuare pe locul doi in ceea ce inseamna mortalitatea infantila", a povestit una din mamicile care a participat la manifestare.

Ziua "Parintilor de Inger" a fost organizata simultan in 16 orase din Romania si 4 din Europa. "Astazi este ziua parintilor de ingeri, care se serbeaza in 16 orase din tara si patru orase din Europa. La ora 18.00 se lanseaza baloane in toate orasele si pe fiecare balon scrie numele unui ingeras pe care il trimit parintii, prietenii ingerasilor. Nu este o zi trista, chiar daca vor fi multe lacrimi, parintii de ingeri si sustinatorii lor au ales sa le celebreze viata chiara daca a fost scurta pe pamant. Asa a hotarat dumnezeu sa ii", a povestit si Laura Trosan, voluntar EMMA.

Parintii care au participat la evenimentul de pe Dealul Feleacului sustin ca organizatia EMMA a fost alaturi de ei, in timp ce organizatiile statului sau biserica nu le-au acordat ajutorul necesar in momentele triste prin care au trecut.

Comentarii Facebook