Scandal în centrul Clujului. Un grup de tineri a fost atacat cu pistolul pentru că vorbeau maghiară


O altercație a avut loc, azi-noapte, în jurul orei 2-3, în zona Canalul Morii, din Cluj-Napoca.

Conform unor martori la eveniment, un grup de tineri, de etnie maghiară, se pare că a fost atacat de un alt grup de tineri.

Din câte se pare, victimele ar fi fost abordate de către un grup de tineri, care le-au reprosat faptul că vorbesc în limba maghiar, iar conflictul verbal a dus la o altercație fizică, cele două grupuri începând să se îmbrâncească. La un moment dat, incidentul a degenerat, iar unul dintre agresori a scos un pistol cu gaze, a tras un foc în aer, apoi către unul dintre tinerii maghiari, lovindu-l apoi cu patul pistolului în cap.

Tânărul lovit a fost rănit și a început să sângereze. Martorul la incident a precizat că a fost chemată poliția la locul scandalului. 

 

-----------------------

 

 

UPDATE 

 

Potrivit IPJ Cluj, trei tineri au fost atacați de două persoane, unul dintre ei fiind lovit destul de grav

 

În noaptea de 24 spre 25 februarie, a fost semnalat un eveniment pe strada Tipografiei. Trei tineri au reclamat că au fost agresați de doi necunoscuți, în urma unei dispute verbale. Cei trei au fost transportați la UPU1 Cluj-Napoca, unul pentru îngrijiri medicale, iar în cursul zilei de azi urmează să ajungă la Poliție pentru a depune plângeri penale. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea agresorilor și impunerea ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

În ceea ce privește uzul de armă, oamenii legii spun că una dintre victime a declarat că a fost lovită cu patul unui pistol, însă până în acest moment nu se poate confirma și dacă s-a tras cu arma. 

 

 

Vezi AICI de la ce a pornit incidentul - De la ce a pornit scandalul dintre cele două grupuri de tineri, de la Canalul Morii din Cluj-Napoca. O persoană e cercetată de Poliție

 

 

Comentarii Facebook