De la ce a pornit scandalul dintre cele două grupuri de tineri, de la Canalul Morii din Cluj-Napoca. O persoană e cercetată de Poliție


O altercație, soldată cu rănirea unei persoane, a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Tipografiei, din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, duminică, patru tineri au fost aduși la audieri în acest caz, trei dintre ei în calitate de martor. De asemenea, o singură persoană, un bărbat de 30 de ani, din județul Harghita, a decis să depună plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și amenințare.

Din declarațiile celor audiați rezultă că în schimbul de replici care a avut loc nu au fost remarci în ceea ce privește etnia. Totodată, persoanele audiate nu au menționat că s-ar fi făcut uz de armă, dar că unul dintre agresori deținea un pistol.

În acest dosar, o singură persoană este acuzată de fapte de violență.

Totuși, scandalul se pare că ar fi pornit după ce grupul de victime ar fi făcut o glumă, începând să râdă. În acel moment, un alt grup de tineri care trecea prin zonă i-a auzit râzând, iar unul dintre ei a pornit scandalul, sugerând că aceștia ar fi râs pe seama lor. De la dispută verbală, altercația a degenerat și s-a ajuns la violențe, o persoană fiind serios lovită în cap.

Comentarii Facebook