Razie pentru a prinde ”piloții” de pe Dorobanților. Câte amenzi au dat polițiștii


Polițiștii clujeni au desfășurat o acțiune, în noaptea de joi spre vineri, pe străzile Dorobanților și 21 Decembrie.

În 03/04 martie a.c., între orele 23:00-02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier în colaborare cu politişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au desfăsurat în zona străzilor Dorobanţilor şi 21 Decembrie din municipiul Cluj-Napoca o acţiune care a avut drept scop prevenirea producerii de accidente rutiere şi respectarea normelor legale în vigoare cu privire la păstarea ordinii şi liniştii publice”, informează IPJ Cluj.

Oamenii legii au desfășurat această acțiune pentru că, potrivit acestora, grupuri de tineri cu autovehicule şi motociclete se adună noaptea între orele 23:00-02:00 și tulbură liniștea publică.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au verificat un numar de 64 de autovehicule, fiind aplicate 33 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.950 lei pentru nerespectarea regimului legal de viteză, lipsa documentelor personale si ale autovehiculului, oprire neregulamnetară, precum şi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au reţinut și un permis de conducere auto în vederea suspendarii pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Comentarii Facebook