Bărbați reținuți de polițiștii clujeni pentru tentativă de omor! Au intrat peste o bătrână în casă, au bătut-o și i-au luat banii VIDEO



Polițiștii clujeni au reținut, joi, două persoane care au intrat peste o femeie în casă, au agresat-o și i-au luat banii.

În 3 martie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat doi bărbaţi care sunt bănuiți că, în luna februarie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din satul Viişoara, județul Cluj, l-ar fi agresat pe proprietar și ar fi sustras o sumă de bani; bărbații au fost reținuți pentru 24 ore”, informează IPJ Cluj.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia-Turzii au descoperit doi bărbaţi, de 25 ani, din comuna Viişoara, județul Cluj, respectiv de 19 ani, din judeţul Hunedoara, ambii locuind pe raza municipiului Cluj-Napoca, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat şi tâlhărie calificată.

Conform oamenilor legii, de 03/04.02.2016 cei doi bărbații ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din satul Viişoara, județul Cluj, ar fi aplicat mai multe lovituri persoanei în vârstă de 88 ani care locuia acolo şi ar fi sustras o sumă de bani.

Pentru administrarea probelor, în 3 martie a.c au fost efectuate două percheziţii imobiliare pe raza municipiului Cluj-Napoca, str. Platanilor, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În cadrul investigațiilor polițiștii au beneficiat și de suportul operativ al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj-Napoca şi a Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj-Napoca.

Faţă de cei doi bărbaţi, prin ordonanta procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, s-a pus în mişcare acţiunea penală, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tâlhărie calificată, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal, iar bărbații au fost reținuți pentru 24 ore.

Cei doi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Judeţean Cluj, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook