Pop Teodor Puscas: Alin Tise ar trebui verificat psihologic, impreuna cu alti oficiali care ameninta cu moartea VIDEO


Consilierul Judetean Cluj, Pop Teodor Puscas, a declarat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE ca amenintarea cu moartea facuta de Alin Tise, presedintele CJ Cluj, aduce in discuti necesitatea controlului psihologic la unii oficiali.

"Pe mine stiti ce ma sperie la aceasta chestiune? Nonsalanta cu care un presedinte de Consiliu Judetean, cu pretentii la alte functii, spune in felul urmator: 'O sa calc cu masina pe oricine!'. Pe mine ma sperie! Daca eu maine ma ridic in Consiliul Judetean Cluj si spun niste lucruri, ma astept sa imi spuna va calc cu masina. Domnul Tise isi apara familia cu atata ardoare cand nu i s-a facut nimic, dar pe oricine altcineva il calca cu masina. Pai stai putin domnule, care este echilibrul gandirii mele intr-o asemenea functie. Am mai spus demult. Foarte multi oameni care ocupa functii publice ar trebui testati psihologic. Ar trebui sa se dea rapoarte asupra starii lor de sanatate fizica si mentala in fiecare an sau la 6 luni. Ar trebui facute teste de integritate de toate categoriile asupra acestor oameni care fac parte din demnitati publice", a declarat consilierul judetean PSD.

 

VEZI AICI INTREAGA EMISIUNE

 

Pop Teodor Puscas a mai adaugat ca tensiunea lui Alin Tise se explica prin relatia stransa pe care a avut-o cu fostul vicepresedinte al CJ Cluj, Radu Bica, arestat pentru luare de mita.

"Inseamna ca domnul Tie este iritat de altceva. Nu dumneavoastra, apropo de poze, nu dumneavoastra l-ati fotografiat pe domnul Tise cu domnul Bica (n.red. trimis in judecata de DNA Cluj pentru ca ar fi luat spaga 10.000 de euro pentru a acorda contractul de mentenanta la Cluj Arena) si nu dumneavoastra l-ati pus in varful stadionului. Eu il inteleg pe domnul Tise. Inteleg ca e suparat pentru ca la un moment dat dansul a facut acea fotografie si exista o asociere in acest domeniu. Acum ce face, pentru ca suntem ceea ce suntem, astazi ne renegam ce am fost cand ne-am nascut. Dansul trebuie sa isi asume responsabilitatea acelei fotografii cu domnul Bica, care poate lua fel de fel de conotatii in presa, in randul opiniei publice, in imaginea cetatenilor. Si mie mi-ar placea sa am o cota de rating si de popularitate la nivelul de 90%, dar nu se poate", a mai spus Pop Teodor Puscas.

 

ASCULTA AICI INTREAGA INREGISTRARE IN CARE ALIN TISE AMININTA UN JURNALIST CA IL CALCA CU MASINA


Comentarii Facebook