Steluta Cataniciu: Sotului meu i s-au cerut 500 de euro pentru a nu aparea in Gazeta de Cluj


Consilierul local Stelua Cataniciu a declarat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE din aceasta seara ca solului ei i s-a cerut suma de 500 de euro din partea ziarului Gazeta de Cluj pentru a nu i se publica articole defavorabile.

"Sotului meu i s-a cerut sa cotizeze lunar cu 500 de euro la Gazeta de Cluj pentru ca altfel va aparea in fiecare luna pe prima pagina. Intradevar a avut 11 aparitii pana acum pe prima pagina", a declarat Steluta Cataniciu.

Consilierul local mai sustine ca se vede clar ca ziarul este sustinut puternic de catre membrii din conducerea PDL, din moment ce este cercetat intr-un dosar de santaj, iar procesul a fost stramutat la Braila.

 

Dezvaluiri despre Alin Tise si un trust de sanataj in emisiunea Stiri de Cluj LIVE - VEZI toata inregistrarea

 

"Oameniia cestia nu sunt jurnalisti, au fost arestati si trimisi in judecata pentru santaj. Dosarul a fost stramutat la Braila cu sprijinul puternic al Pardidului Democrat pentru ca erau oameni de la cel mai inalt nivel din PD si se vedea clar in interceptari ca dadeau comenda politica in acel dosar. Acesta este motivul pentru care dosarul Gazeta a fost stramutat la Braila", a mai spus Steluta Cataniciu.

In emisiunea Stiri de Cluj Live din aceasta seara jurnalistul Mihai Soica a facut dezvaluri prin care demonsteaza ca ziarul Gazeta de Cluj este finantat din bani publici. Printre sponsorii ziarului Gazeta de Cluj se afla Aeroportul Cluj-Napoca si Compania de Apa Somes S.A., regii subordonate Consiliului Judetean Cluj.

 

Pop Teodor Puscas: Alin Tise ar trebui verificat psihologic, impreuna cu alti oficiali care ameninta cu moartea VIDEO

Comentarii Facebook