Social

O clujeancă acuză un taximetrist că a scuipat-o: Sa i se suspende autorizatia / UPDATE: L-am dat afară!

   

UPDATE 1

 

Taximetristul acuzat de clientă a fost sancționat de Poliția Locală cu 500 de lei. Acesta s-a întâlnit cu clienta, alături de conducerea dispeceratului companiei Good Cab. Doamna Corina a fost de acord să reluăm relațiile contractuale. A fost foarte amabilă și a înțeles că nu tolerăm astfel de gesturi. Mașina și șoferul sunt monitorizați și, la următoarea greșeală, i se va rezilia contractul. Politica firmei noastre este ca taximetriștii care colaborează cu noi să înțeleagă importanța serviciului pe care îl prestează, un serviciu destinat publicului larg”, au precizat reprezentanții dispeceratului Good Cab. 

 

 

--------------------

UPDATE

 

Doamna ne-a sesizat acest caz și am luat măsuri imediate. Taximetristul a fost concediat pe loc. Noi ne disociem de un astfel de comportament pentru că suntem în serviciul clienților”, a declarat managerul dispeceratului, Ioan Pugna. 

 

--------------------- 

O clujeancă a solicitat un taximetru prin aplicația Clever și s-a trezit înjurată și scuipată. 

 

Azi, in jurul orei 17.32, am solicitat un taxi prin aplicatia Clever pe str Giordano Bruno nr 30. In 5 min a sosit dl P. Vlad Sergiu din cadrul companiei Good Cab cu nr de inamtriculare CJ-91-ZHM Dacia Logan 2014. Extrem de iritat ca l-am apelat telefonic cu cateva minute inainte a inceput o conversatie acida la adresa mea, timp in care sesizez ca vorbea si la telefonul mobil.

 

L-am rugat sa nu mai vorbeasca in timp ce conduce si in acel moment a inceput sa injure si sa vorbeasca extrem de urat la adresa mea, ca isi baga ceva in locul meu de munca, in mine si ca daca nu-mi convine sa cobor. L-am rugat sa termine cu injuriile si sa ma lase in Autogara Beta.

 

In momentul in care am dat sa cobor m-a scuipat, injurandu-ma de mama. Doresc sa reclam acest aspect, doresc sa i se suspende autorizatia cu nr 1949 pentru firma Vlad&Sergiu Taxi SRL indicativ 27 Good Cab, astfel de grobieni neavand ce sa caute in serviciul public de taximetrie. Doresc sa mentionez ca am depus plangere si la dispeceratul firmei Clever, precum si in cadrul firmei Good Cab in servicul caruia se afla acest individ. Doresc sa fiu informata cat mai curand de demersurile solicitarii mele”, a scris Corina Suteu, pe aplicația My Cluj, administrată de Primăria Cluj-Napoca.

 

Clujeanca solicită ca taximetristul să fie sancționat, mai ales că Primăria Cluj-Napoca este cea care a emis respectiva autorizație.

 

Cazul descris s-ar fi întâmplat în seara zilei de 27 februarie. 

coral1_1_1.jpg
1-3-2018, 21:46
123 vizualizări
0 comentarii
Ne pare rău, dar comentariile pentru acest anunt sunt blocate

Cele mai citite ştiri din Social

11458 vizualizări
24-4-2018, 14:07
Suspectul de corupere sexuală a unor minori din Mănăștur este audiat - FOTO» Vezi tot
6549 vizualizări
24-4-2018, 12:49
Șicanarea în trafic din Piața Cipariu s-a soldat cu decesul unui șofer. Agresorul a fost condamnat cu suspendare» Vezi tot
6161 vizualizări
24-4-2018, 12:26
Cluj-Napoca: ”Pedofil în fața Școlii Iuliu Hațieganu” / UPDATE: Poliția îl audiază» Vezi tot
6044 vizualizări
23-4-2018, 17:10
Cluj: Cine este șoferul care a omorât o pensionară pe trecerea de pietoni, a fugit și a dat foc mașinii - FOTO» Vezi tot
4016 vizualizări
24-4-2018, 8:59
Imagini cu mașina incendiată după accidentul mortal de pe Corneliu Coposu - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?