Mâncare cu GOANGE la Carrefour Cluj. OPC nu VEDE neregulile - VEZI DOVEZILE

 

O clujeancă a încercat să se lupte cu cei de la Carrefour, scârbită de faptul că a găsit, în repetate rânduri, goange și insecte în mâncarea servită. OPC Cluj nu a găsit nereguli, în ciuda dovezilor. 

 

De cateva ori am cumparat, dar de fiecare data am ramas dezgustata. Imaginile sunt mai de efect decat vorbele. In afara de asta am mai gasit paine si pizza cu mucegai, nailon in prajitura si sa nu vorbim despre altele gasite de catre colegi, dar care nu au zis nimic. 

 

Eu una m-am saturat sa tac si sa rabd. Este strigator la cer. Este vorba de alimente! Am hotarat sa fac ceva in privinta asta. Am facut si reclamatie la supermarket si la OPC. 

 

Raspunsul a fost urmatorul: ”In urma reclamatiei d-voastra si dupa verificarea nu am gasit nimic ce sa fie in neregula”. Cred ca si de data aceasta spaga si-a zis cuvantul. Acesta problema poate cauza multe boli precum hepatita...”, a afirmat E.M.

 

Clujeanca a păstrat bonul cu care a cumpărat mâncarea și a făcut poze cu insectele găsite, dar nu a fost luată în seamă.

 

 

 

Comentarii Facebook