Incident în trafic între un șofer și polițiști, la Cluj. Un clujean s-a ales cu permisul suspendat, iar fratele său a fost dus la secție VIDEO


Un clujean s-a ales cu permisul suspendat, iar unul din frații săi a fost dus la secția de Poliție, după un incident în trafic.

Bărbatul ne-a relatat că, luni seară, a fost tras pe dreapta de către polițiști după ce a trecut, din greșeală, pe roșu calea ferată de pe strada Fabrica de Zahăr, din cartierul Mărăști, iar oamenii legii i-au suspendat permisul pe loc.

Recunosc că am greșit, nu am observat că se făcuse culoarea roșie a semnalelor luminoase și nu am mai apucat să opresc, așa că a trebuit să continui să trec calea ferată, ca să nu fiu prins între bariere. După ce am traversat calea ferată am fost tras pe dreapta de un agent de poliție. Aveau mașina pe jumătate ascunsă după un TIR. Vreau să vă spun că a venit un agent de poliție și mi-a făcut semn să opresc, dar nu avea nici chipiu pe cap, nici baston și nici semnalul de oprire nu a fost cel corespunzător. A venit apoi un alt polițist, care avea chipiu pe cap, și mi-a cerut actele. După o vreme, a venit colegul său, din nou, la mașină, mi-a vorbit pe un ton urât și mi-a spus să opresc mașina pe marginea drumului pentru că îmi suspendă permisul pentru 90 de zile din acest moment”, se plânge clujeanul.

Agentul de Poliție care i-a luat șoferului actele s-a întors apoi cu dovada de suspendare a permisului și cu procesul verbal.

A venit la mine domnul polițist cu procesul verbal, m-a întrebat dacă am mențiuni, i-am spus că da, faptul că am fost oprit neregulamentar, că polițistul care m-a tras pe dreapta nu avea chipiu pe cap și nici baston și că mi-a vorbit pe un ton urât, apoi m-a întrebat dacă vreau să semnez procesul. A mai oprit și un șofer să semneze ca martor, cred că era taximetrist, la 20 de minute de când se întâmplase evenimentul”, a mai spus bărbatul.

Între timp, conducătorul auto și-a chemat frații, pentru că nu mai putea conduce, iar în mașină cu el mai erau soția și copilul său.

I-am sunat pe frații mei să vină să ne ia, pentru că nu mai aveam cum să plec cu mașina eu, iar ei sunt și șoferi profesioniști și știu mai bine ca mine legile așa că i-am sunat să le cer și sfaturi”, ne-a relatat conducătorul auto.

Totuși, incidentul a degenerat la sosirea celor doi bărbați, care au început să îi ia la întrebări pe oamenii legii, cerându-le să le arate legitimațiile. Polițiștii la rând lor le-au solicitat cetățenilor să se legitimeze, însă la refuzul acestora, discuțiile au degenerat, iar unul dintre frații șoferului a fost imobilizat, iar celălalt a fost dus la secția de poliție pentru a fi legitimat. Ambii bărbați au fost amendați apoi cu câte 300 de lei, pentru refuzul legitimării.



Comentarii Facebook