Drumul de legătură dintre Cluj și Maramureș, blocat de un TIR-ist. Nu avea voie să circule în acea zonă, dar nu l-a interesat VIDEO



Dumul de legăturp dintre județele Cluj și Maramureș, DN18B, a fost blocat timp de mai multe ore, luni dimineață, pe traseul Caseiu – Chiuiesti – Magoaja – Targu Lapus, din cauza unui autocamion.

Cu toate ca pe acest sector de drum circulatia este restrictionata pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5T, soferul nu a tinut cont de acest lucru si a incercat sa isi scurteze drumul spre judetul Maramures. Intr-o serpentina insa, a ramas blocat, reusind sa obstructioneze circulatia timp de cateva ore, potrivit dejeanul.ro.

Politistii, alături de lucratori de la Drumuri Nationale, s-au deplasat la fata locului si in cele din urma, in jurul orei 10, circulatia a fost reluata.

Momentan, pe DN18B se circulă în codiții de iarnă, deoarece drumarii responsabili de tronsonul din CLuj și-au făcut datoria și au deszăpezit, însă cei din Maramureș nu au reușit să termine treaba.


Comentarii Facebook