Cum sunt distribuite plicurile cu facturi în Florești: Mi-au tăiat curentul pentru că nu am primit factura la timp VIDEO



Un locuitor din Florești, de pe strada Florilor, se plânge de faptul că nu îi ajung niciodată facturile în cutia poștală, poștașul lăsând plicurile pe avizier, astfel încât oricine poate avea acces la ele.

Bărbatul susține că din cauza faptului că nu a primit facturile la timp i-a fost tăiat chiar și curentul electic.

Poștașul nu ne bagă niciodată facturile de la curent în cutia poștală. Le lasă jos pe avizier și fiecare om trebuie să își caute plicul lui. Mie mi-au tăiat curentul pentru că domnul poștaș nu mi-a pus factura în cutia poștală și am avut aviz. Am găsit odată trei facturi. Am plătit 300 de lei din cauza lui. Mi-am plătit factura vineri, dar luni dimineață au venit și mi-au tăiat curentul pentru că nu ajunseseră banii încă”, se plânge clujeanul.

Mai mult, floresteanul spune că a pățit un lucru similar și cu factura la gaz, aceasta fiindu-i adusă de un vecin.

La fel am pățit și cu factura la gaz. Mi-a adus-o cineva la ușă. Mai aveam două zile și îmi tăiau și gazele”, mai spune acesta.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@știridecluj.ro sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook