Clujul, campion national la curatenie, in campania "Let's do it Romania"! Vezi care sunt judetele de pe locul 2 si 3


Clujul este campion national la curatenie in campania "Let's do it Romania", dupa ce 11.000 de persoane au dat o mana de ajutor pentru adunarea deseurilor din rampele clandestine.

Pe locul doi sunt judetele Maramures si Bucuresti, cu cate 10.000 de participanti, si locul al treilea este detinut de judetul Brasov, cu 9.500 de voluntari care au facut curatenie.

Ioana Barbat, purtatorul de cuvant al "Let's do it Romania" Cluj, a declarat ca la ora 10.00 oficial erau in teren 7.500 de oameni, dar in realitatea numarul era mult mai mare pentru ca multi voluntari nu s-au mai prezentat la centrele de inregistrare si s-au dus direct pe teren. "Numarul este mult mai mare si ajunge la 11.000. Datele vor fi centralizate si le multumim tutror celor care au participat la acest proiect", a mai spus Ioana Barbat.

Voluntarii impartiti in peste 700 de echipe a cate 16 membri au dat pe teren peste fel de fel de resturi aruncate de clujeni. De la pampersi, componente de autoturisme si pana la televizoare si "traditionalele" deseuri provenite din constructii.

Comentarii Facebook