Televizoare, componente de autoturisme si pampersi au gasit voluntarii Let's do it Romania, la Cluj - FOTO

 

Televizoare, componente de autoturisme, pampersi si haine au gasit voluntarii Let's do it Romania, in actiunea lor. Participantii la actiune s-au fotografiat si au postat totul pe Facebook.

 

Echipa Suport 4 Youth Development a facut curatenie intr-o livada din cartierul Gheorgheni, in Aiton si in alte 2 locatii. Cei 16 voluntari au postat pe Facebook fotografii din "aventura" lor si au aratat ce au gasit in gropile de gunoi clandestine.

 

Gunoaiele erau aruncate in locuri greu accesibile. "Dificultatea mormanului era data de rapa in care deseurile au fost aruncate si vegetatia care aproape ca a cuprins tot deseul", au scris membrii grupului, langa una dintre fotografii.

 

Ei au gasit pe unde au trecut diverse componente auto, astfel ca, in gluma, au intra la idei. "Daca ne-am fi pus sa ansamblam componentele gasite cred ca scoteam o masina", au scris voluntarii echipei, carte au mai spus ca au gasit de toate "de la pampersi si haine putrezite, pana la portiere de masini, televizoare si frigidere".

 

Reprezentantii "Let's do it Romania" au anuntat ca la Cluj au iesit la lucru 11.000 de voluntari, care au format peste 550 de echipe.

Comentarii Facebook