Clujean prins de polițiști după ce a încercat să își ”salveze” prietenul. A modificat locul unui accident mortal pentru a-l scăpa de lege



Un tânăr din Cluj a fost reținut de polițiștii din Bihor după ce a modificat locul unui accident mortal, pentru a încerca să-l scape de vină pe șoferul care a cauzat accidentul.

Potrivit IPJ Bihor, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, a fost reţinut, marţi, de oamenii legii fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de modificarea locului accidentului, favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

Conform oamenilot legii, vineri, fiind pasager într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a accidentat mortal un bărbat de 67 de ani, din Aleşd, care traversa drumul naţional 1 pe trecerea de pietoni, după producerea accidentului rutier ar fi mutat obiectele din câmpul infracţional, încercând să-i inducă în eroare pe poliţişti.

Astfel, atât pasagerul cât și șoferul au susținut în decalrațiile oferite polițiștilor că accidentul s-ar fi produs la o distanţă de 10 - 15 metri de trecerea de pietoni.

Poliţiştii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, din comuna Poieni. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Comentarii Facebook