Cluj: Taximetrist atacat de client în timp ce conducea. A lovit mai multe mașini

 

Un taximetrist a fost atacat de client în timp ce conducea și a pierdut controlul asupra mașinii.

 

Incidentul s-a produs în cartierul Mănăștur. 

 

Din pacate un eveniment urat umbreste aceasta perioada. Colegul nostru de la Diesel, 455, a fost lovit cu bestialitate de client in timp ce conducea, fapt care a dus la pierderea controlului asupra vehicolului, acesta lovind alte doua masini parcate. 

 

De mentionat timpul foarte lung de interventie a echipajului de Politie, aproximativ 25 de minute, de la Sectia 4 si "blândetea" cu care s au comportat la sosire cu huliganul, acesta nefiind incatusat?!

 

Rog pe aceasta cale colegii care l au filmat pe individ sa ne trimita pe privat materialele. Colegul de la Diesel, daca are nevoie, sa apeleze la Asociatie pentru consiliere juridica sau orice fel de ajutor!”, precizează Asociația Taximetristilor Cluj.

 

In primul rand colegi, Politia trebuie trimisa in instanta ca de la primul apel la 112 au venit dupa 25 de minute din pacate baietii erau la pizaa la toskana pe izlazului stateau sa urmareasca trecerile si au fost si acrosate 2 masini dar baietii de la rutiera care trebuiau si ei sa isi faca treaba stateau la polus la radar si un echipaj era pe turzii asa au considerat ei ca e mai important sa faca niste amenzi ca e sfarsit de an nu sa vina la urgentza asta....in 25 de min ajungeau si din turda...rusine politiei romane ...putem asimila cazul cu cursa canabis care nenorocita a venit din floresti pana pe turzii unde colegul nostru taximetrist care a filmat totul mergea mai repede ca politia.....niste incompetenti care vor salarii si sporuri si asa si drept dovada uite ce se intampla ...RUSINE POLITIEI ROMANE DE 2 BANI!!!!!”, a mai comentat un taximetrist la postarea Asociației. 

Comentarii Facebook