Circulatia pe DN1 intre Cluj si Oradea este interzisa in weekend pentru camioane

Restrictia va intra in vigoare in 15 iunie si este valabila pana in 15 septembrie si vizeaza autovehiculele de peste 7,5 tone.

 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, circulatia va fi interzisa in zilele de vineri, sambata si duminica, dar si de sarbatorile legale, intre orele 6.00 si 22.00. Pe langa DN1, sectorul Cluj-Oradea, se impun restrictii asemanatoare pe Autostrada A2, Bucuresti-Fundulea-Lehliu-Drajna-Fetesti-Cernavoda, DN2, intre Sabaoani-Suceava-Siret, DN22C, sectorul Cernavoda-Medgidia-Basarabi, DN3, sectorul Basarabi-Constanta, DN39, sectorul Agigea-Mangalia, DN7, intre Pitesti-Ramnicu Valcea-Vestem, si DN7, sectorul Ilia-Arad.

 

"Monitorizarea modului de derulare a circulatiei rutiere a relevat intensificarea continua a traficului, in perioada sezonului estival, pe principalele drumuri nationale europene, cele mai mari valori inregistrandu-se pe DN1, Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Cluj Napoca-Oradea, Autostrada A2, Bucuresti-Lehliu-Fetesti-Cernavoda, DN22C, Cernavoda-Medgidia-Basarabi si DN7, sectorul Pitesti-Ramnicu-Valcea-Sibiu-Deva-Arad", se arata in comunicatul IGPR.

 

Decizia a fost luata in baza Hotararii Guvernului Romaniei nr. 1.777/2004.

Comentarii Facebook