Autorii jafului de la benzinăria Agip - Florești au fost arestați

 

Polițiștii au reușit să rețină alți doi suspecți din cazul jafului de la benzinăria Agip din Florești, care se ascundeau. 

 

Inițial, la scurt timp după comiterea jafului, a fost reținut unul dintre suspecți, ceilați doi fiind dați în urmărire.

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind 3 suspecţi care, în 25 iulie a.c., ar fi sustras sumele de bani rezultate din încasări dintr-o benzinărie situată pe DN 1 E 60 la ieşirea din comuna Floreşti înspre comuna Gilău, cu această ocazie fiind ameninţat personalul aflat în serviciu. Unul dintre suspecţi îndeplinea serviciul de pază la benzinărie şi era de serviciu în momentul comiterii faptei. Cu ocazia cercetărilor a fost găsit pistolul folosit de suspecţi, acesta fiind destinat aruncării de substanţe iritant lacrimogene. Toţi cei 3 suspecţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

 

Doi dintre autorii jafului sunt studenți, iar al treilea lucrează la Scutul Negru.

 

În primă fază, polițiștii l-au reșinut pe Claudiu Sergiu Feher, student la o facultate de renume din Cluj-Napoca.

 

Atacatorii au acționat la pont, cel care i-a ajutat fiind persoana care ar fi trebuit să asigure paza benzinăriei Agip, Vasile Adrian Baciu, angajat al firmei de pază Scutul Negru din Cluj-Napoca.

 

Conform anchetatorilor, studentul era coleg de apartament cu angajatul Scutul Negru, ambii originari din județul Mureș. Claudiu Sergiu Feher a comis jaful ajutat de un alt bărbat, urmărit și el. Cei doi au folosit un pistol cu jucărie pentru a-i amenința pe angajații benzinăriei, furând 60.000 de lei.

 

La domiciliul studentului Claudiu Sergiu Feher a fost găsită suma de 10.000 de lei, iar restul de 50.000 au fost împărțiți de ceilalți doi complici, ambii dispăruți.

 

AMĂNUNTE despre JAFUL de la benzinăria Agip - Florești. Un atacator a lăsat mesajul care l-a dat de gol: ”Ăștia sunt banii de PÂINE!”

Comentarii Facebook