AMĂNUNTE despre JAFUL de la benzinăria Agip - Florești. Un atacator a lăsat mesajul care l-a dat de gol: ”Ăștia sunt banii de PÂINE!”

 

Polițistii au reușit să îl rețină pe unul dintre cei trei bărbați implicați în jaful de la benzinăria Agip, din Florești. Este vorba despre un student din Cluj-Napoca. Ceilalți doi, un alt student și un agent de la Scutul Negru, sunt căutați.

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, unul dintre atacatori, cel de-al doilea student căutat, a comis o gafă de zile mari, ceea ce a făcut mult mai ușoară prinderea lor. 

 

El locuia împreună cu o tânără, studentă și ea în Cluj-Napoca. D.D. a găsit joi dimineață, 25 iulie, pe masa din bucătărie 1.500 de lei și un bilet pe care scria: ”Ăștia sunt banii tăi de pâine. O să afli de la televizor ce s-a întâmplat!”. 

 

Tânăra a intrat în alertă și a sunat la poliție, mai ales că nu a înțeles de ce a primit această sumă de bani. ”Colegul meu de apartament a dispărut și mi-a lăsat acești bani. M-am panicat și am sunat la poliție. Nu știu nimic despre jaful comis de acesta”, le-a spus D.D. anchetatorilor, dezvăluindu-le și numele celui de-al doilea participat la atacul de la benzinăria Agip. Acesta este căutat.

 

D.D. este audiată acum de procurorii de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 

Până acum polițiștii clujeni au reușit să rețină un suspect, alți doi fiind căutați.

 

Arestări în cazul JAF la benzinăria Agip - Florești! Un student a fost reținut. Este implicat și un angajat Scutul Negru

 

 

Comentarii Facebook