Aeroportul International Cluj a lansat programul Fly&Share Cluj - VIDEO

 

Aeroportul International Cluj a lansat programul Fly&Share Cluj prin care își propune să promoveze fiecare detinație spre care se poate zbura de la Cluj, dar nu numai.

 

Este un moment deosebit. Este anul în care Clujul este Capitala Europeană a Tineretului. Noi a promovat și până acum acest eveniment prin Aeroporturile partenere, care sunt foarte încântate de acest eveniment dedicat tinerilor.

 

Danemarca este o țară care are schimburi economice active cu județul nostru. Încă nu avem un zbor direct cu Danemarca, dar sperăm să realizăm acest lucru cât mai rapid. În acest moment avem un zbor spre Malmo - Suedia, care se adresează și Danemarcei. Avem turiști mulți și prin conexiunile cu Tarom și Lufthansa, care zboara în Danemarca din București”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj.

 

Aeroportul Cluj este inclus într-o rețea europeană de aeroporturi, prin care va fi promovat și proiectul Fly&Share Cluj.

 

Aeroportul are o creștere de trafic de 30% în acest an, fiind al doilea aeroport al României. ”O realizare extrem de importantă este zborul spre Dubai, care va începe în decembrie. Este al doilea zbor intercontinental după cel spre Tel Aviv”, a mai spre Ciceo.

 

Proiectele imediate ale Aeroportului Cluj sunt realizarea terminalului de transport intermodal și extinderea parcării de avioane.

Comentarii Facebook