Judetul Cluj, contributor de lux la bugetul de stat, incasator de criza!


Liderii USL Cluj sustin ca judetul este contributor de lux la bugetul de stat, dar incasator de criza.

Judetul Cluj s-a transformat dintr-un contributor de top (436.261.905 euro) la buget statului, intr-un incasator de criza, sumele primite inapoi de la stat in 2011 reprezentand mai putin de 45% (192.166.667 euro) din valoarea taxelor si impozitelor colectate din judet si virate la bugetul national.

"Acest insucces economic evident, este doar un alt episod trist al administratiei locale PD-L. Dupa ce am aflat ca Autostrada Transilvania va fi terminata cu certitudine in acest secol, TEN-T-ul l-am ocolit fiindca se putea si fara, observam ca totusi 'casa parinteasca se vinde', fostul premier Emil Boc uitand cu desavarsire de Cluj in 2011", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

"Emil Boc si Alin Tise nu creat premizele unei dezvoltari durabile si au trecut in standby somajul in conditiile unui judet contributor de top la bugetul statului, dar incasator de criza. Judetul Cluj, alaturi de Timis si Brasov, au suportat din greu indiferenta autoritatiilor judetene PD-L si au incasat mult sub ce au contribuit in conditiile in care locurile de munca si investitiile straine lasa de dorit intr-o Romanie slab guvernata", a declarat Horea Uioreanu, deputat PNL.

Comentarii Facebook