Cum parcheaza "pitipoanca" in trafic pe Memorandumului! Vede ca e filmata, se uita la masina cu ingrijorare, dar pleaca linistita VIDEO

 

Soferii stationeaza pe strada Memorandumului pe principiul "Unde este o masina parcata neregulamentar, mai incape una", cu toate ca blocheaza o banda de mers. O tanara a batut orice record la nesimtire, parcand chiar daca a observat ca este filmata.

 

Luni, 2 aprilie, in jurul orei 14.00, erau mai multe masini parcate fie pe trotuar, fie pe strada.

 

Intre acestia si o soferita, care si-a lasat masina cu avariile pornite si a plecat linistita vorbind la telefon. Cand a vazut ca este filmata, ea s-a intors pret de cateva secunde, pentru a vedea daca totul este in regula cu masina, si a plecat linistita.

 

In zona nu era niciun politist local, care sa ii sanctioneze pe soferi.

 

"Eu nu sunt pitipoanca, pentru ca eu sunt persoana publica. Cautati-ma pe Facebook, ca sa vedeti! Numai eu am parcat acolo? Pot sa imi las masina oriunde sa vedeti ca nu ma amendeaza nimeni", a spus Oana Bozga, castigatoarea concursului "Studentii au talent"

 

O tanara cu voce de aur a castigat "Studentii au talent"! VEZI lista castigatorilor VIDEO

 

Daca ati surprins un incident care poate reprezenta o stire, puteti trimite imaginile foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

 

 


Comentarii Facebook