50 de clujeni s-au inregistrat pana acum pentru plata impozitului online! VEZI cum poti beneficia de acest serviciu


50 de clujeni s-au inregistrat pana acum la Primaria Cluj Napoca pentru plata taxelor si impozitelor online.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Oana Buzatu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca, cei 50 de contribuabili, s-au prezentat la Serviciul de Registratura unde au primit un cod, pe baza caruia se pot inregistra pe site -ul primariei.

"Sunt 50 de oameni care au venit pana acum, dar speram sa vin mult mai multi pentru ca acest serviciu va duce la eliminarea cozilor de la ghisee. Codul pe care il primesc clujenii trebuie folosit pentru inregistrarea pe site -ul primariei. Acolo fiecare poate vedea cat datoreaza si poate plati impozitul online", a declarat Oana Buzatu.

Pentru persoanele fizice ID-ul de logare pe site -ul Primariei la rubrica "Taxe si Impozite" este codul numeric personal (CNP), iar pentru persoanele juridice este codul unic de inregistrare. Parola este primita de fiecare persoana sau firma in parte de la Directia de Taxe si Impozite Locale.


VEZI AICI CE TREBUIE SA FACI

 

Platile online se fac prin Banca Transilvania, iar comisionul de 1,5%, pentru cardurile emise de Banca Transilvania, 2%, pentru alte carduri, este suportat de primaria Cluj Napoca.

Comentarii Facebook