Impresarul Victor Becali isi face dreptate cu pumnul si injura ca la usa cortului un alt sofer - VIDEO


Impresarul Victor Becali a fost filmat in timp ce se cearta ca la usa cortului cu un italian care i-a zgariat masina. Becali i-a aplicat un pumn celuilalt sofer in parcarea din fata restaurantului Perla din Bucuresti.

In inregistrarea video, postata pe site -ul Libertatea, se aude si cum impresarul il injura pe italian: "Daca-ti dau doua-n bot, f... mortii ma-tii de homosexual basit! Ba-ga-mi-as p... in ma-ta de homosexual!".
 
Scandalul, a explicat Victor Becali, a inceput in trafic cu cateva minute inainte. "Eram prin Dorobanti când, la un moment dat, am simtit ca m-a lovit in spate unul. M-am dat jos din masina, am facut un semn de lehamite cu mâna, apoi am intrat intr-o farmacie. Când am iesit, l-am vazut pe ala ca intoarce si pleaca. M-am suit repede in masina si m-am dus dupa el. L-am blocat pe la Restaurantul Perla, intr-o parcare. Avea numere straine de inmatriculare. La inceput, am crezut ca face misto de mine si mi-aduc aminte ca l-am si pocnit. Apoi a inceput sa isi ceara scuze, ca nu e român si ca lucreaza la nu stiu ce firma de la noi", a declarat Victor Becali, pentru Libertatea.

Verii Becali nu sunt la prima "altercatie" in traifc. In 2005, Ioan Becali, fratele lui Victor, a lovit un copil pe trecerea de pietoni, dar a fost achitat. Gigi Becali, finantatorul Steieli, a sechestrat mai multi hoti care i-au furat masina si a stat cateva zile in arest, fiind in continuare cercetat penal.

Comentarii Facebook