Folosești Snapchat? De acum aplicația devine mult mai bună




Snapchat este o aplicație extrem de populară prin care utilizatorii de smartphone-uri pot comunica prin intermediul imaginilor și clipurilor, vicibile doar pentru o scurtă perioadă de timp. Totuși, odată cu cel mai recent update, aplicația primește funcții de comunicare mult mai avansate.

Această funcţionalitate poartă numele Chat 2.0 şi este disponibilă chiar acum.

Chat 2.0 doreşte să fie destinaţia tuturor pentru comunicare online folosind un smartphone. Pe lângă transmirerea de fotografii, text şi pictograme emoji, Snapchat primeşte şi abţipilduri virtuale, apeluri video, apeluri de voce, cât şi mesaje video şi audio. Toate acestea pot fi folosite de fiecare utilizator în parte după bunul plac, fără a-l obliga pe cel de la capătul celălalt să folosească aceeaşi metodă de comunicare, potrivit go4it.ro.

Astfel, de acum poți avea parte de un apel video în care unul dintre interlocutori poate (în cazul în care preferă acest lucru) să scrie, cu camera video şi microfonul oprit, poţi avea un apel audio în care unul dintre utilizatori foloseşte fotografii cu text suprapus şi orice altă combinaţie de metode oferă Snapchat.

Tranziţia între acestea este intuitivă, fiecare metodă de comunicare beneficiind de propriul buton dedicat din cadrul ferestrei de chat.

De asemenea, odată cu apariția Chat 2.0, Snapchat a primit o îmbunătățire și pentru funcția „stories”, iar de acum, la finalul uneia dintre poveşti, aplicaţia va începe redarea următoarei poveşti, fără a fi nevoie să navighezi prin meniuri.

Comentarii Facebook