Florin Călinescu a fost bătut de Cosmin Olăroiu

 

Actorul Florin Călinescu a fost bătut de antrenorul Cosmin Olăroiu, într-un restaurant. 

 

Episodul de acum câţiva ani şi a fost relatat de Gigi Becali. Potrivit presei mondene, Cosmin Olăroiu l-ar fi agresat pe Florin Călinescu într-o cârciumă, asta după ce actorul a încercat să-l ia la mişto. Povestea a fost scoasă la lumină de finanţatorul Stelei 

 

Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel…”, şi-a amintit finanţatorul Stelei, care a precizat că, prin 2008, la un restaurant chinezesc, omul de televiziune a fost agresat fizic.

 

Florin Călinescu se afla la masă cu mai mulţi oameni importanţi din fotbal: Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, dar şi Cosmin Olăroiu. La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva ”greşit”. Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO. A urmat încă o serie, de astă dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia lui Sandu şi Iorgulescu, după cum a povestit Gigi Becali într-o emisiune televizată, relatează apropotv.ro.

 

Cosmin Olăroiu a câştigat campionatul şi Supercupa României cu Steaua Bucureşti, ambele în 2006, şi a calificat echipa în semifinalele Cupei UEFA. El a antrenat apoi în Emiratele Arabe Unite, dar acum este liber de contract.

Comentarii Facebook