Tot mai multe violențe în școli? Un elev de liceu a fost reținut după ce și-a agresat profesoara



Polițiștii constănțeni au reținut un elev de liceu, acuzat că a agresat o profesoară în școală.

Adolescentul a plecat acasă după ce a lovit dascălul, însă poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei, potrivit MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut vineri, la liceul Virgil Madgearu din Constanţa, fiind raportat chiar de către cadrele didactice, care au anunţat că un conflict spontan ar fi avut loc între un cadru didactic şi un elev al instituţiei de învăţământ.

Agresorul este un adolesent de 16 ani, ce repeta clasa a IX-a. Acesta agresat-o pe profesoara de franceză, chiar la începerea orei, după care a părăsit incinta liceului. Profesoara a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar fără să fie necesară internarea sa.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat şi l-au condus la sediul secţiei pentru audieri, apoi au stabilit ca elevul să fie reţinut şi introdus în arestul IPJ Constanţa.

Minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cursul zilei de sâmbătă va fi prezentat instanţei pentru luarea măsurilor ce se impun.

Comentarii Facebook