Orădenii se plâng că dezvoltatorii imobiliari din Cluj strică piața: ,,După ce au terminat de închiriat ghetourile din Cluj, s-au reorientat spre Oradea"


Chiriile în marile orașe au crescut considerabil în ultimii ani. Cluj-Napoca este orașul cu cele mai mari prețuri la imobiliare din România însă se pare că costurile încep să fie mai mari și în alte orașe, mai ales în cele care există universități.

Orădenii se plâng că și în orașul lor prețurile apartamentelor s-au mărit, unii dintre ei susținând că acest lucru ar fi vina dezvoltatorilor imobiliari din Cluj, care și-au extins afacerile și în Oradea.

,,Am intrat recent pe olx și pe grupul ăla mare de chirii în Oradea și am observat că aproape nimeni nu mai închiriază apartamente cat de cat decente in 250€. Adică noa totuși un apartament modest cat de cat întreținut ar trebui să se învârtă în suma asta. Nu! Majoritatea îs 270-350€ și nu vorbesc despre apartamente de pe Oneștilor sau blocurile noi în general.”, a scris un orădean pe o rețea de socializare.

Un alt orădean i-a răspuns imediat, menționând că firmele care se ocupă cu imobiliare în Cluj au ,,stricat piața”.

,,Mulțumită leprelor (n.red mai multe companii imobiliare din Cluj) care după ce au terminat de închiriat ghetourile din Cluj, s-au reorientat spre Oradea. Aviz naivilor care cred că agențiile astea aduc vre-un bine. Bă, când văd cate unu pe grupurile din Oradea (pe facebook) că dă cu bine spre ăștia, mă ia cu greață.

Protip: căutați același anunț în mai multe surse, o sa vedeți cu stupoare diferențe de mii/zeci de mii de euro (la vânzare), și probabil sute de euro la chirie. De ce ? e mai mare comisionul leprei, evident”, a scris acesta pe aceeași rețea.

,,Vor să îl transforme în noul Cluj”

,,Dezvoltatorii imobiliari din Cluj s-au extins și în Oradea”, au adăugat doi internauți.

Comentarii Facebook