S-a anunțat una dintre cele mai așteptate curse de pe Aeroportul Cluj! Vezi de când poți zbura de la Cluj la Constanța



Conducerea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță faptul că, începând cu 27 aprilie 2017, operatorul aerian Blue Air va demara operarea de zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Constanța.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, după un program ce va fi anunțat în perioada următoare.

Biletele de avion vor fi disponibile pe site-ul www.blueairweb.com, precum și la agențiile partenere Blue Air, iar rezervările se vor putea face începând de la 89,90 lei, preț pe segment de zbor, cu TVA și taxe incluse. De asemenea, tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, un snack gratuit pe timpul zborului și 1 bagaj de cală în limita a 32 kg.

Începând cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air își va stabili baza operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operând nu mai puțin de 6 destinații în anul 2016, respectiv destinația Constanța din aprilie 2017. Serviciile de transport aerian oferite de Blue Air contribuie la extinderea rețelei de rute a aeroportului care va oferi zboruri spre 38 de destinații regulate, interne și internaționale.

„Noul zbor de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ce va conecta în anul 2017 Cluj-Napoca de Constanţa, va servi dezvoltării relaţiilor turistice şi economice dintre cele 2 judeţe, drept pentru care doresc să felicit operatorul aerian Blue Air pentru această decizie.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

„Zborul intern Cluj-Napoca - Constanţa, va reprezenta cea de-a 4-a rută internă a operatorului aerian Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj, după Bucureşti-Otopeni, Iaşi şi Timişoara. Această rută va facilita călătoriile spre litoralul românesc atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.”, a spus și Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi : http://www.blueairweb.com/

Comentarii Facebook