Machte Wizz 160x600 px Stiri de CJ.jpg
Image 1 of 6

Economic

La Cluj-Napoca s-a deschis Hotelul Platinia - cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania (P)

  

Hotelul Platinia***** este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj- Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel. Acest proiect este unul inovativ prin îmbinarea perfectă între 3 tipuri de funcțiuni pe care le reunește: rezidențial, comercial și hotelier. Proiectul este amplasat pe o locație plină de tradiție pentru clujeni: fosta Fabrică de Bere Ursus de pe Calea Mănăștur 2-6.

Hotelul Platinia este un hotel full service, având un total de 121 de apartamente. Oaspeții hotelului pot opta între 5 tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu discrete note industriale, care combină într-o manieră aparte materialele de calitate și finisajele
prețioase cu frumusețea brută a betonului aparent. Suprafețele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp și ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel.

 Fiecare tip de apartament beneficiază de dotări și facilități luxury, cu accent pe confortul dedicat zonei de dormit, precum și un birou de lucru accesorizat complet, amplasat în zona de living. Totodată, spațiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de
oaspeții fumători, dar și de cei nefumători. Așadar, toate apartamentele asigură un confort deosebit în utilizarea acestora pentru funcțiuni de hotel, dar în același timp sunt adaptate funcțiunii de birou, având complet separată zona de dormit de zona de lucru.

 Penthouse-ul de la etajul 11 al Hotelului Platinia***** este astfel conceput încât să ofere o experiență autentică a luxului. Dotat cu terasă panoramică, 2 dormitoare spațioase, 3 băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duș, zonă de birou, living spațios și având o înălțime a plafonului de 3,7 m, penthouse-ul este unic în Transilvania.

Toți oaspeții cazați beneficiază de: welcome corner cu cafea și răcoritoare în lobby, complimentary package în apartament (apă, ceai, cafea), serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness și saună, internet wireless gratuit, servicii de spălătorie și curățătorie.

De asemenea, Hotelul Platinia dispune de un centru de conferințe modern cu 3 săli multifuncționale și 2 restaurante a la Carte: restaurantul AMAGUSTO, cu specific italian și restaurantul SAKURA, cu specific asiatic. În plus, oaspeții cu autoturisme au acces în parcarea subterană, securizată cu control acces și supravegheată video.

Hotelul Platinia introduce elemente unice pe piața hotelieră din Transilvania, deosebindu-se de alte hoteluri prin suprafața generoasă a spațiilor de cazare, facilitățile și dotările din categoria luxury respectiv serviciile personalizate, menite să stabilească un nou standard în ospitalitate, atât pentru clienții de business, precum și pentru cei de leisure sau tranzit. Mai mult, prin conectarea directă la Platinia Shopping Center, oaspeții hotelului beneficiază de o experiență hotelieră memorabilă, având acces la o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, book store, ATM, servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie, agenție de turism, flower shop), restaurante a la Carte, cafenele și casino.”, precizează Cosmin Sîndean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center.

Valoarea totală a investiției pentru realizarea Hotelului Platinia este de aproximativ 19 milioane de euro.

 

Pentru mai multe informații și rezervări, intrați AICI

rosal_dispecerat[1].png
26-4-2018, 16:53
92 vizualizări
5 comentarii
Dani27-4-2018, 11:11
Hotel in bloc/complex de apartamente. Asta da lux. Acum inteleg eu cum s-au vandut apartamentele in blocul ala. Oricum amplasarea e destul de proasta, departe de centrul vechi, departe de malluri (cele din interior fiind jenante) si mai e intrebarea de ce ti-ai face reclama intr-un ziar local. Tu trebuie sa atragi turistii. Oricun, 5 stele e pentru noi.
ala27-4-2018, 11:37
ciuda e mare.
TotEu29-4-2018, 21:17
Esti prost de puti! Este singurul hotel real de 5 stele din Cluj. Celelalte au 4 toata ziua si cu spaga adecvata data la minister au primit 5 (inclusiv Grand Hotel)! Vezi pe booking si apoi sa vorbesti!
mica26-4-2018, 23:39
e atat de 5 stele ca nici nu scrie unde gasesti mai multe informatii :))
pune ba un link!
marele27-4-2018, 23:02
E link-ul in articol
Si daca nu stii unde e Platinia esti O VINITURA in acest oras si trebuie sa te duci acasa la gastele tale ca ne-am saturat de voi.

Cele mai citite ştiri din Economic

1652 vizualizări
12-11-2018, 11:44
Wizz Air a UITAT de călătorii ce veneau la Cluj pe aeroportul Luton - VIDEO» Vezi tot
95 vizualizări
12-11-2018, 17:11
Echipa FMI a vizitat România: Majorarea salariilor bugetarilor trebuie reevaluată. La fel și situația pensiilor» Vezi tot
92 vizualizări
11-11-2018, 12:04
Cel mai bun restaurant din România este din CLUJ» Vezi tot
62 vizualizări
12-11-2018, 12:59
Farmec introduce noi servicii și beneficii în cadrul magazinului online (P)» Vezi tot
54 vizualizări
12-11-2018, 16:37
Clujul, în top 5 județe cu cele mai multe locuri de muncă vacante din țară» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?