aeroport macheta iunie 2018.jpg

Economic

Coral Impex din Romania, castigatorul premiului "BID Century International Quality ERA” de la Geneva in 2014(P)

  

Geneva a gazduit Conventia “BID Century International Quality ERA”din acest an, unde lideri profesionisti de afaceri din toata lumea s-au strans in vederea recunoasterii excelentei si a succesului. In mod special, conventia a sarbatorit calitatea in afaceri si servicii.

Printre castigatorii din acest an se numără și Lengyel Levente de la Coral Impex, din Romania, care a luat premiul “Century International Quality ERA” la categoria Gold (Aur). Compania a facute progrese uriase anul acesta ca si lider, nu doar in domeniul sau de activitate, ci si in Romania. Premiul a venit ca o recunoastere a succeselor obtinute in toti anii precedenti si ca un angajament de a pune si in perioada urmatoare pe primul loc CALITATEA.

Levente Lengyel a stat înaintea liderilor internaționali, prezentandu-le realizările companiei de până în prezent, precum și obiectivele pentru viitor. În ciuda climatului economic global dificil, Coral Impex se lupta să exceleze în ceea ce priveste calitatea in fiecare zi, creand un avantaj competitiv în domeniul sau de activitate. Din acest motiv, Coral Impex a câștigat in 2014 premiul BID Century International Quality ERA la Geneva. Premiul este decernat de catre BID acelor companii și organizații din întreaga lume, care aderă la excelență și inovație în practicile lor, punând calitatea pe primul loc, in toate nivelurile din organizatie.

Firmei Coral Impex i s-a decernat premiul Century International Quality ERA, categoria aur, in prezenta a numerosi lideri si reprezentanti din 49 de tari, participanti la conferinta Century International Quality ERA. Prestigiosul premiu, reprezentand cea mai inalta recunoastere a calitatii si inovatiei in domeniu, este acordat de catre Presedintele si Directorul General al BID, Jose E. Prieto.

 


(In imagine, de la stanga la dreapta: Craig Miller, Presedintele QC100, Levente Lengyel - Director Economic la Coral Impex si Jose E. Prieto, Presedinte si Director General al Grupului BID One)

BID a ales Geneva, unul din cele mai importante orase din Europa din punct de vedere al istoriei, pentru a gazdui Conventia “Century International Quality ERA”. Geneva reprezinta locul unde au avut loc unele din cele mai importante evenimente din istoria politica moderna, precum si locul de nastere al Legii Drepturilor Omului. In plus, Geneva este orasul in care exista sediile Europene a multor organizatii internationale, precum Natiunile Unite, Forumul Economic International si Comitetul International al Crucii Rosii. Aceasta diversitate internationala, precum si angajamentul fata de afacerile globale, au facut din Geneva locul ideal pentru Convetia Internationala pentru Calitate BID, care a reunit lideri de afaceri de pe toate continentele.

rosal_dispecerat[1].png
9-5-2014, 14:55
6 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Economic

32 vizualizări
13-7-2018, 10:03
EMBA University of Hull Cluj, la a doua generație de absolvenți » Vezi tot
12 vizualizări
21-5-2016, 18:56
De ce a căzut FILELIST. Site -ul de torente nu merge de câteva zile» Vezi tot
11 vizualizări
12-7-2018, 15:39
Locuri de muncă pentru români, în UE. Care sunt țările cu cele mai multe posturi pentru români și ce meserii se oferă» Vezi tot
10 vizualizări
3-5-2018, 16:52
Hotelul Continental va deveni un ”mini-mall”? Ce magazine se vor deschide în Continental - FOTO» Vezi tot
10 vizualizări
5-7-2013, 14:18
Vara reducerilor la Iulius Mall Cluj. Vezi ce promoții sunt în această vară(P)» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?