Miercuri 17 Aprilie

Bechtel, dupa ce a facut 52 de kilometri de autostrada cu 1,25 miliarde de euro: "Suntem mandri sa fim parte din acest proiect"

Reprezentantii companiei Bechtel sustin intr-un comunicat de presa ca au ajuns cu Ministerul Transporturilor la un acord privind reluarea lucrarilor la autostrada Transilvania.

 

"Ministerul Transporturilor din Romania si Bechtel au ajuns la un acord preliminar privind reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania. Conform acordului, Bechtel va finaliza constructia a inca 60 km de autostrada pana la sfarsitul anului 2013. Ministerul Transporturilor va asigura finantarea continua pentru executie pana in anul 2013. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va asigura la timp autorizatiile corespunzatoare necesare executiei", se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

 

"Acest acord cuprinde finalizarea altei sectiuni din Autostrada Transilvania, respectand prioritatile bugetare ale Guvernului", a declarat Walker Kimball, directorul de infrastructura al Bechtel, care sustine ca "suntem mandri sa fim parte din acest proiect important de infrastructura de care beneficiaza Romania".

 

Bechtel precizeaza ca pana acum, pentru realizarea celor 52 de kilometri intre Campia Turzii si Gilau, au fost angajati aproximativ 5.500 de romani.

 

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anuntat ca pentru realizarea celor 52 de kilomateri de pana acum au fost cheltuite 1,25 miliarde de euro.

 

Vezi si

Bechtel ramane cu un singur tronson din autostrada Transilvania pe care il face cu 6,9 milioane de euro/km, in loc de 14 - VIDEO

Comentarii Facebook