99 lei in loc de 250 lei pentru 4 sedinte de electrostimulare si 1 sedinta de impachetare la Alessandra Beauty! (P)

Oferta Reddeal include: 4 sedinte de cate 60 de minute de electrostimulare, 1 sedinta de impachetare la alegere: termosudatie, drenaj, arderea grasimilor, ciocolata, crio sau ardei iute cu scortisoara la Salonul Alessandra Beauty .  BONUS, primiti la alegere: pensat sau vopsit gene sau epilat mustata.

 

O sedinta de electrostimulare dureaza 60 de minute si consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice.
Aparatul de electrostimulare (20 electrozi) genereaza impulsuri electrice, senzatiile simtite in timpul unei sedinte sunt foarte placute, iar intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile (clienta isi regleaza intensitatea), deci electrostimularea ofera posibilitatea programelor personalizate.

Pozitionarea electrozilor este la fel de importanta. In functie de aceste variabile, cu electrostimularea poti obtine masaj de relaxare, masaj profund anticelulitic, cresterea masei musculare, efecte analgezice si antiinflamatorii. 45 de minute de electrostimulare inseamna cca. 4-5 ore de fitness, creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, pielea de pe abdomen, fese, coapse, brate este netezita, muschii se modeleaza, stratul adipos se topeste.


Electrostimularea ajuta mult si in problemele de circulatie, elimina edemele si anumite forme de migrena, creste buna dispozitie si confortul fizic, elimina stresul acumulat.



Tratamentul prin impachetare consta in urmatorii pasi:
- peeling corporal pentru eliberarea porilor
- se aplica gel, fiola sau ser in functie de tratamentul ales
- se aplicã crema, pentru sani crema antivergeturi
- se infoliaza tot corpul de la glezna, inclusiv sanii si bratele
- termocuverta cu infrarosu (timp de 60 minute - clienta isi regleaza intensitatea)

- dupa scurgerea celor 60 deminute, clienta poate face dus (dezinfectarea caditei, papuci+halat+prosoape de unica folosinta) sau se folosesc prosoape pentru a sterge corpul
- se aplica crema sau uleiuri reci pe baza de caroten, pas ce completeaza tratamentul ales - fermitate, hidratare sau arderea grasimilor - are efecte 2 ore dupa incheierea tratamentului

Oferta pentru reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook