Divertisment

Mihaela Rădulescu, ”atac” la femeile care nu fac sport deloc

  

Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru fizicul ei impresionant, în ciuda vârstei de 47 de ani, dar și pentru dragostea sa de sport.

Prezentatoarea TV a postat recent pe rețelele sociale un ”manifest” la adresa femeilor care nu practică deloc sport.

"Bunica nu mergea la pilates, nici străbunica la detoxifiere, iar mama se lupta doar cu 2 copii acasă și niște sute la școala unde era profesoară, nu mergea la ore de muai-thai. Cu alte cuvinte, n-am crescut, ca mai toți cei din generația mea, cu exemple de femei care se preocupau de ele. Sigur, aveau cochetarii și grijă de felul în care arătau, aveau eleganță și finețe, stil și atitudine, dar nu trăiau pentru asta. Nici vremurile nu le ajutau... Astăzi, cu toată înțelegerea pentru cele care au o viață grea, numai cine nu vrea nu face nimic pentru ea însăși, ca femeie. Nu-ți trebuie bani să alergi în parc, nici să faci genuflexiuni sau flotări, abdomene sau urcat scări în forță. Nu-ți trebuie decât voința de a nu te lenevi, de a nu te încurca în tembela plasă "pe mine mă iubește și-așa". La orice vârstă te apuci de sport, e bine să cauți ce ți se potrivește, ce îți dă o stare bună, nu ce dă bine în poze pe Instagram. Mai ales la acest capitol, nu te minți singură.
Sunt cea mai disciplinată și mai pasionată de mișcare femeie pe care o cunosc, nu fac paradă din sport, ci chiar îl fac, zilnic, în diverse forme, singură sau cu Ayan ori cu Felix. Din copilărie și până azi, de la sport de performanță (gimnastică ritmică) și până la sporturi periculoase, le-am cam încercat sau practicat pe toate cele care m-au atras. Și mă bucur că un copil când fac ceva nou!
De sport te apuci și te ții, că femeie, dar și că bărbat. Îți dă sănătate, o înfățișare plăcută, o siguranță de sine minunată. Mor de drag când văd femei cu fibră și ținută, fără celulită pe brațe sau... peste tot. Ador fundurile bombate, nu pătrate și plate :). Le zâmbesc femeilor cu gamba lucrată sau cu coapse țări că stâncă. Le încurajez pe cele care încă n-au ambiție, le motivez pe cele care mă urăsc și le apucă sală și sportul de nervi :), le îmbrățișez pe cele care fac orice formă de sport pentru sănătatea și echilibrul lor. Mă uit cu tristețe la toate femeile care au capitulat mult înainte de vreme, la bărbații care nu vor nici măcar să încerce să scape de burtă și să-și mai lățească umerii, mă doare să văd câți copii sunt uitați în fața tabletelor, în loc să facă sport în aer liber...
N-ai cum să nu găsești 30 de min zilnic pentru tine. Nu căuta explicații, scuze sau descrieri de situații pe care "doar tu le trăiești".
Sportul e viață, așa cum e și iubirea sau educația... Fă loc pentru toate în viața ta...
Iubește-te pe tine, ca să-i poți iubi și pe alții. Știți vorba..., așa cum știți toate teoriile posibile, dar tot nu credeți că v-ați putea schimba viață radical... În bine, în frumos, în armonie și relaxare...
De-o viață mă ofer că exemplu pentru femeile ca mine. Dacă eu pot, oricine poate. În afara celor care-s prea proști să înțeleagă despre ce vorbim și care cred că o femeie cu fibră, cu mușchi e..."femeia-bărbat", scrie Mihaela Rădulescu pe Facebook.

10-3-2017, 11:22
19 vizualizări
3 comentarii
silicon10-3-2017, 13:51
Siliconata, disperată după p-lă, se crede etalon de frumusete, când nu-i decât o babă în devenire cu piele storcită si întinsă din cand in cand de tăbăcarul estetician. Cu nasul ciuntit, cu ţâţe false, cu buci siliconate...no ăsta da etalon...marsh disperat-o să-ţi iei porţia de...ştii tu ce! Ce dracu te-ai fi facut dacă nu se inventa siliconu`?!
IO PISTA10-3-2017, 15:42
mai pe scurt e a rapandula tunata o masina tunata mai are valoare dar o femeie tunata e ZERO
Jijigolo10-3-2017, 12:35
Corect, si ca sa le fie si mai ciuda la imputitele ce se cred printesici da care sunt numa la shaorma si la prajituri cu frisca le sta capu, ca mai bine ii fac felatie la "babaciunea" asta de Mihaela si apoi ma iubesc cu ea cum vrea ea decat sa va dau muje voua unflatelor indiferent ca aveti 16-18-20 sau 25 de ani numai, ca degeaba, si grasimea exact ca si silueta: NU AU VARSTA!!!

Cele mai citite ştiri din Divertisment

6 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
4 vizualizări
31-7-2018, 16:29
VIDEO viral pe Facebook! S-a îmbrăcat provocator și a râs de cei care i-au bătut obrazul » Vezi tot
4 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot
4 vizualizări
16-6-2016, 14:47
Băile termale de la Nyirbator, perla de lângă granița Româno - Maghiară - FOTO» Vezi tot
4 vizualizări
10-8-2013, 16:31
Roxana Vancea, poze fără sutien la piscină. HOT or NOT - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?