Divertisment

EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO

   

Clujul este controlat de un grup restrâns de familii, care dețin o avere care se apropie de o jumătate de miliard de euro. Unii dintre copiii acestora deja sunt majori și ”rup” cluburile sau studiază ”afară”, dar mâine vor controla orașul.

 

Știri de Cluj va prezinta o selecție a acestor ”prințișori”, care se afișează prin oraș la bordul unor mașini de lux și sunt îmbrăcați în haine de lux. Luxul afișat este uneori ostentativ. Copii de azi ai acestor milionari îmbogățiți după Revoluție vor deveni patronii de mâine. iar copiii noștri vor deveni angajații lor.

 

Andrei Timofte, 26 de ani, este fiul omului de afaceri Mircea Timofte, cotat cu o avere de 20 milioane de euro în topurile naționale. Tânărul Timofte preferă mașinile Audi, având în garaj modelele R8, A7, Q5. El este director la firma Transilvania Construcții, proprietatea familiei.

 

 

Andrei Timofte este în acest moment cel mai tânăr manager din construcții din Transilvania. Firma condusă de el are o cifră de afaceri de milioane de euro.

 

Timofte obișnuia să iasă în cluburile de fițe ale Clujului, dar acum s-a ”cumințit”. Nu are prietenă, aviz amatoarelor, și preferă să își petreacă vacanțele la schi în stațiunile din afara țării.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Alex Rus, 24 de ani, este fiul fostului ministru de Interne, Ioan Rus. Alex conduce un Range Rover Vogue, ultimul tip, în valoare de 100.000 de euro, dar deține și un apartament în Gruia evaluat la 80 de mii de euro. Cadoul din partea tatălui său, Ioan Rus, la împlinirea vârstei de 24 de ani este hotelul Meridian de pe Calea Turzii. Imobilul era deținut de Ioan Morar, fostul director de la Romsilva Cluj, și un alt personaj, ultimul pierzându-și acțiunile la cazino.

 

 

Tânărul crai poate fi văzut prin cafenele de lux din centrul Clujului, dar încet preia conducerea firmei Autosincron, unde tatăl lui este acționar.

 

Alex Rus este într-o relație cu Denisa Pastor, fotomodel, cunoscută după ce a pozat în liga sexy GSP. Relația celor doi este zbuciumată, deoarece fostul ministru de Interne nu o vede cu ochi buni.

 

Averea familiei Rus este una considerabilă, Ioan Rus având în conturi aproape 5 milioane de lei, adică peste un milion de euro. De asemenea, familia mai deține acțiuni în valoare de 500.000 de euro.

 

Ioan Rus mai deține o casă de locuit, cu o suprafață de 493 mp, în județul Cluj și o colectie de 93 de tablouri, estimata la aproximativ 55.000 de euro.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Ștefan Cristea, 27 de ani, este fiul milionarei tăcute a Dejului, proprietara primul parc industrial din județ, ARC Dej. Ștefan a primit de la mama lui frâiele afacerii, moștenind o avere de 15 milioane de euro. 

 

 

 

Renumit pentru faptul că se îmbracă numai de la Milano și conduce numai mașini scumpe: un Jaguar și un Mercedes S Class. Ștefan Cristea poate fi văzut aproape zilnic la Klausenburg Cafe, dar și în alte localuri de pe ”riviera” Clujului. 

 

 

 

Ștefan a avut o pasională poveste de dragoste cu o polițistă, Natalia B., care lucrează la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Cluj. Cei doi s-au despărțit în urma unui imens scandal, milionarul fiind acuzat că a înșelat-o.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Cristian Tecar, 21 de ani, este fiul omului de afaceri Ioan Tecar, cu o avere de 28 milioane de euro. 

 

 

Cristi conduce cu Audi A5, de circa 40.000 de euro. El și-a luat permisul la 18 ani, dar conduce încă de la 16 ani o mașină model Secma (care se poate conduce de la 16 ani).

 

Ioan Tecar este cel mai bogat om de afaceri din Dej, fiind abonat la fondurile publice ale Consiliului Județean Cluj. Firma lui Tecar senior, Samus Construcții a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Cluj pentru asfaltarea a 317 kilometri de drumuri județene, pentru suma de 197.5 milioane lei, aproximativ 47 milioane euro.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Sorin Gadola, 26 de ani, fiul omului de afaceri Ștefan Gadola, 30 milioane de euro. Mașina preferată este un BMW X6, cotată la 60.000 de euro, model primit cadou de la tatăl său. 

 

 

Împreuna cu fratele lui Raul, Sorin lucrează la firma Energobit, construită de la zero de tatăl său împreună cu Ioan Socea şi Péter Pál. Firma sponsorizează CFR Cluj și are o cifră de afaceri de 160 de milioane de euro, în creştere cu peste 10% faţă de 2011. Interesant este că cei trei acționari vor să vândă firma unui fond de investiții din Polonia și BERD.

 

 

Sorin Gadola este implicat într-o relație cu Anisa, o tânără de familie bună, dar care nu se ridică la potența financiară a clanului Gadola.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Andrei Boca (foto, dreapta), 24 de ani, fiul milionarului Ionel Boca, care și-a făcut averea din case de schimb valutar, case de amanet și din construcții. 

 

 

Familia Boca este renumită pentru faptul că stă departe de ochii curioșilor, nimeni neștiind exact ce avere are. Unii apropiați susțin că Ionel Boca ”învârte” afaceri de circa 5 milioane de euro.

 

Andrei Boca conduce un Mercedes E Class, model nou, în valoare de 100.000 de euro, plătit cu banii jos. Sursele citate susțin că Andrei și-a rezervat mașina direct din Germania și a primit-o chiar înainte de lansarea oficială. ”S-a dus la volanul mașinii la lansarea oficială și i-a lăsat pe toți mască”, a precizat un apropiat al tânărului.

 

Andrei deține o locuință în Andrei Mureșanu, în valoare de peste 100.000 de mii de euro. Familia mai deține o cabană la Muntele Rece si mai multe imobile pe strada în Florești, care au fost construite de firma familiei Boca. Sursele din oraș vorbesc că Ionel Boca și-a început ”afacerile'” schimbând valută în stradă și a devenit milionar din afaceri imobiliare.

 

Andrei Boca are o relație cu o coafeză de 19 ani. La finalul anului 2012, el a fost implicat într-un accident soldat cu moartea unei persoane în Aghireș. 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Dana Cristea, 24 de ani, fiica deputatului Aurelia Cristea (USl). Frumoasa tânără deține o locuință evaluată la 100.000 de euro, situată în apropiere de Parcul Rozelor. 

 

 

Mama acesteia a pornit de jos, lucrând înainte de 1989 ca vânzătoare la un magazin de vopsele din Aghireș. Aurelia Cristea a urcat pe scara socială, ajungând să lucreze în asigurări și să dobândească o avere consistentă. Recent, familia Cristea a scos la vânzare o locuință de lux din cartierul Gherogheni, estimată la valoarea de 750.000 de euro.

 

Aurelia Cristea este divorțată și este implicată într-o relație cu fostul comandant al IPJ Cluj, Teodor Pop Pușcaș, acualmente propietarul fimei de securitate PP Protect și a hotelului Royal.

 

Dana Cristea conduce un VW Jetta și este director adjunct la Asicons. Nu bate cluburile și a avut o relație misterioasă până acum câteva luni. 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Aviva Vita, 23 de ani, studiază la Londra la facultatea de Business, plătind o taxă de circa 20.000 de euro pe an. Tatăl ei, Vasile Vita, deține firma de electronice Vitacom, cu puncte de lucru în toată țara, și o cifră de afaceri de circa 7 milioane de euro pe an.

 

Vasile Vita are o avere de circa 6 milioane de euro și, în trecut, a fost inclus în Top 300 Capital.

 

 

Aviva conduce un BMW Seria 7, în valoare de 150.000 de euro, și are un apartament de 300 de mp, evaluat la 120.000 de euro. 

 

Aviva se pregătește la Londra pentru a prelua frâiele companiei. Numai sediul firmei Vitacom, de pe strada Fagului, din cartierul rezidențial Bună Ziua, valorează câteva milioane de euro. De asemenea, Vasile Vita a dezvoltat în același cartier un complex de vile, câștigând milioane de euro. 

 

Surse din lumea mondenă a Clujului susțin că aceasta ar fi implicată într-o relație fierbinte cu misteriosul Bashar Molhem (foto), fiul unei familii de milionari din Siria, stabilită la Cluj-Napoca în urmă cu 15 ani.  

______________________________________________________________________________________________________________

 

Péter Zsuzsa, 23 de ani, studiază tot la Londra, arhitectură. Fiica milionarului Peter Pal, cu o avere estimată de 32 milioane de euro, cel care deține împreună cu Gadola firma Energobit. 

 

 

Familia Pal deține o cafenea și un restaurant de lux în centrul Clujului. Péter Zsuzsa conduce o mașină Mini Cooper, modestă ca valoare. 

 

Peter Pal este vicepreședinte al firmei Energobit.  ”La început făceam instalaţii pentru găini sau borcane cu smântână, nu a fost chiar cum ne aşteptam. După 22 de ani am ajuns un grup cu 1.200 de oameni şi cu o cifră de afaceri anuală de 140 de milioane de euro. Ne-am axat doar pe domeniul în care aveam pregătire. Noi suntem ingineri, nu ne-au tentat nici spitalele, nici imobiliarele, ci doar proiectele energetice”, a povestit Peter Pal, vicepreşedintele grupului EnergoBit.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Ioana Moldovan, 22 de ani, fiica milionarului Ioan Moldovan, cu o avere de 15-16 milioane de euro. Familia Moldovan face bani din mezeluri, deținând firmele Agro-invest Prod, cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro pe an.

 

 

Ioana studiază la Facultatea de Științe Economice din Cluj și conduce un BMW Seria 3, cumpărat cu peste 60.000 de mii de euro.

 

Tânăra a făcut liceul la Londra, iar ultimii ani i-a făcut la Liceul ”Liviu Rebreanu” din Bistrița-Năsăud, iar acum urmează să preia conducerea hotelului Dracula și complexul Coroana de Aur.

 

 

Ioan Moldovan este considerat drept cel mai bogat om din Bistrița-Năsăud. 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Vlad Buzoianu, 23 de ani, este fiul lui Octavian Buzoianu, fostul director de la Ursus Cluj, care deține o avere de circa 7 milioane de euro. Buzoianu senior este un controversat om de afaceri din Cluj. 

 

 

Vlad a studiat la Londra - Facultatea de Business. El va prelua Hotelul Opera Plaza, 5 stele, dar nu epatează când vine vorba de mașini, conducând numai un Peugeot modest.

 

Mama acestuia este Anca Buzoianu, decanul Facultății de Medicina din Cluj-Napoca.

 

 

Familia Buzoianu a fost implicată într-un scandal în trecut, fiind dată în judecată de mai multe persoane, care au cumpărat locuințe în Florești și care nu și-au mai primit apartamantele, chiar dacă a trecut cu mult termenul de predare. Familia Buzoianu a fost implicată în multe scandaluri în trecut.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Molhem Bashar, 22 de ani, conduce un VW CC, din 2010, cumpărat cu 40.000 de euro. Tânărul sirian figurează cu o locuință în Arad, estimată la 80.000 de euro, lucru puțin ciudat, deoarece familia Molhem are reședința în Cluj-Napoca. 

 

 

Bashar provine dintr-o familie foarte influentă în județ, ținând, în trecut, primele pagini ale ziarelor cu mai multe afaceri. Aceștia fiind importanți dezvoltatori imobiliari începând de la boom-ul imobiliar din 2008. Familia deține importante spații comerciale închiriate la bănci în centrul Clujului, terenuri în zone importante, diferite restaurante, iar surse apropiate susțin că familia deține un imperiu imobiliar, estimat la câteva milioane de euro, în țara de origine, Siria. 

 

 

Într-un top realizat în trecut, familia Molhem este a doua cea mai bogata familie de arabi din Cluj, deținând o avere de câteva milioane de euro. Aceștia refuză vehement orice apariție, care i-ar putea scoate în fața lumii.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Flaviu Chertes, 26 de ani, este fiul fostului consilier ministerial Mircea Chertes, un controversat politician. 

 

 

Flaviu obișnuiește să frecventeze clubul de fițe Diesel, fiind renumit în lumea bună a Clujului după ce a făcut praf două mașini de lux. El a distrus un Mercedes S Class, pentru care a primit despăgubiri 76 de mii de euro, minus epava. Flaviu Chertes s-a răsturnat pe Calea Turzii în afara părții carosabile. 

 

 

Flaviu Chertes și-a încercat din nou norocul cu asigurările, invocând că a avut un accident cu autoturismul Audi A8 și solicitând daune de 15.000 pe polița Casco, pentru că și-a spart baia de ulei. 

 

Compania de asigurări a refuzat să plătească pe motiv că la locul accidentului nu s-au găsit urme de ulei. 

 

 

Tatăl tânărului teribilist, cunoscut pentru scandalurile pe care le face în cluburile din oraș, este un renumit medic veterinar, fost consilier al premierului Tăriceanu și directorul Agenției Sanitar Veterinare. 

 

Chertes senior este un personaj controversat, fiind implicat în foarte multe scandaluri și acuzat că și-a făcut averea din fonduri publice.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Ionuț Rus (foto stânga), 22 ani, este fiul fostului șef al BCCO, comisarul Toma Rus. Acesta deține un Mercedes CLK, în valoare de 20.000 de euro, second hand.

 

 

Toma Rus, tatăl acestuia, predă în momentul de față la masterul de securitate de la UBB Cluj, fiind un personaj extrem de controversat, considerat în cărți pentru a obține un post de secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne.

 

 

Familia Rus deține spații închiriate la bănci și farmacii în centru Clujului, având o avere de câteva milioane de euro.

______________________________________________________________________________________________________________

 

Horațiu Dan, 25 de ani, fiul patronului hotelului City Plaza, Sorin Dan. Averea familiei este de circa 8-9 milioane de euro.

 

 

Horațiu Dan a studiat la Milano, fiind un tânăr retras, care nu iese din cuvântul tatălui său.

 

Horațiu Dan este directorul Festivalului de Film Comedy, fondat de Sorin Dan în urmă cu mai mulți ani.

30-1-2013, 22:14
1227 vizualizări
109 comentarii
Mumu3-2-2013, 13:42
Cu un c**** de masina,un Amarat de apartament,un amarat de fasfood e milionar ma amaratiule ? Sa-si plateadca miliardele datorie la finante poate isi recuperezza televizorul canfiscat
DEDICATIE :3-2-2013, 4:17
http://www.youtube.com/watch?v=5IbP5kJIgCA
lolu29-6-2018, 6:35
Aţi uitat de băieţii dezvoltatori ai fostului rector de la agronomie LIVIU MĂRGHITAŞ!
Păi se poateeee?
pisatule3-2-2013, 1:54
dar ma pisatule care tot comentezi impotriva arabusului, daca esti asa tare si sigur pe tine, dezvaluieti identitatea, ca ti se vede frustrarea de la o posta, degeaba comentezi de pe alte nume ca se vede ca esti acelasi. Parca ziceai ca nu are nimic, acuma te ai razgandit si are totusi un apartament de 30 de mii? Hotarastete frustratule
Boss11-3-2018, 9:20
Jegule
Rupi2-2-2013, 23:19
Ap de 80000 de euro??? In Arad eu cred ca e de 30000 si masina arabusului e de maxim 14000 E Astia sant milionari Clujului? Vai de voi jurnalisti de 2 lei.....Sant intradevar care au ce cauta aici dar sant care nu isi au locul
marco2-2-2013, 12:49
pentru frustratii romani, masina este carte de vizita
Reni2-2-2013, 12:37
Nu mai dati stiri aiurea !!! Verificati inaintte de a da o lista de milonari!!!! Verificati conturi, proprietati , firme .....datorii la finanteee etc
Sunteti penibili2-2-2013, 12:07
Scarbelor la voi toate fetele frumoase is prostituate, la altceva nu va duce capu....mai mergeti voi pe la scoala sa invatati sa scrieti si sa vorbiti si sa duceti lingura la gura retardatilor!!!!
observator2-2-2013, 2:09
Unii dintre cei care comentează ar trebui să-și șteargă cașul de la gură și nasul inainte de a scrie, așa, semianalfabet, cum o fac. Are dreptate dan plesu cînd scrie de fata aia. și eu știu ce hram poarta. Il mai poarta și acum. Nu pot da detalii ca lovesc in alții. Sunt greșeli care se sterg mai greu. Nu merge intotdeauna asa simplu. Pacat de baiatul ala
@manuu2-2-2013, 1:00
apartament are mata poate in vila lui incapi tu si tot neamu tau de frustrati
Manuu1-2-2013, 22:30
Stire de c****!!! Mai verificati mai fraieri de ziarsti !!! Sant clujeni si copii mult mai bogati. Ca a lui cutcanu si ca cioara ala de arabus !!! Ce are ala ma??? Un ap si p masina in leasing si vand chebab la BAGHETA sa aiba ce manca !!!
!!!1-2-2013, 19:03
Denisa esti o femeie frumoasa, te iubesc si te respect, nu te lua dupa ce zice lumea
hhhhh1-2-2013, 16:51
cine l-a pus pe chertesu in top si pe muratura lui de prietena,o alta prostituata celebra prin bucuresti in timpurile bune ale ei...huaaa astia nu au dupa ce bea apa
horror1-2-2013, 16:41
are dreptate in ce zice dan plesu dar oameni se mai schimba!!!!!!!!!!!!
@ptdan plesu1-2-2013, 16:37
perfect tata in sfarsit un comentariu ca oamenii
horror1-2-2013, 16:37
Dan plesu esti sub orice critica, fata asta nu e prostituata,poate mata e si tu nu stii fraiere
pt dan plesu1-2-2013, 16:29
Vai de voi ca scrieti asa aberatii, muritori de foame,habar nu aveti voi ce se intampla in vietile acestor oameni,macar ei au vieti frumoase si se iubesc nu ca voi niste frustrati vai de capul vostru, urla ciuda in voi, si tu dan plesu ori esti vreun idiot frustrat sau vreo nespalata amarata care cersesti si tu un pic de atentie,sa va bage cineva in seama,saraci sunteti ma cu sufletul si asa o sa si muriti la cata rautate zace in voi...mi e scarba de astfel de oameni
ma pis pe toti1-2-2013, 16:16
ma pis pe toti
comentatori1-2-2013, 15:52
crapa ciuda in voi tampiti de comentatori fraieri si muisit ce sunteti
schilodu tecar1-2-2013, 15:07
schilodu tecar ce face aici mie miar fi rusine sal pun pe ala in locu vostru jurnalistilor cu asta numa faci de rusine redactia ca e taranus
pentru dan plesu1-2-2013, 15:02
dane tata toti gresim in viata probabil si ea o gresit si asta nu inseamna ca trebuie sa plateasca acuma, fata probabil sa schimbat si isi doreste altceva de la viata si se iubeste cu baiatul asta deci nu poti condamna oamenii pentru trecut ca atunci cine intra la inchisoare nu ar trebui sa mai iasa niciodata ca doar a gresit intrecut
ragazzi1-2-2013, 15:00
nus nesimtiti stai linistit ca de nu le facea placere la copilasii de mai sus era de mult scos articolul pt ca la toti parintii lor au putere foarte mare in oras
Aualeu1-2-2013, 14:32
noi astia saracii suferim teribil.vai de viitoarele odrasle ale noastre.ah
alxmse1-2-2013, 13:36
Stiri de cluj sunteti niste nesimtiti. Eu v-as da in judecata de as fi in locul lor...
Lena1-2-2013, 13:16
Ce ar fi daca ati promova si alte modele de succes? De exmplu despre oameni deosebiti care au realizat ceva prin munca, inteligenta si cultura lor. Mi-e scarba de stirile de genul acesta.
dan plesu1-2-2013, 7:30
"Model", asa-i spuneti voi curvulitei cu care umbla baiatul lui Rus? Nici nu inteleg cum de Rus, cu posibilitatile lui, nu a rezolvat problema rusinoasa, fata fiind o cunoscuta prostituata, careia mai multi clujeni cu dare de mana din mediul de afaceri si media, i-au rasplatit serviciile sexuale. Iar ea, daca ar fi fost mai isteata, ar fi stat ascunsa si nu s-ar fi afisat riscand sa fie recunoscuta de "sponsori".
@@@@cepueril1-2-2013, 5:32
da ma desteptule cu 100 mi cash aia au copiii care iai enumerat? flip e varza nu o mai avut 50 de mi de euro sasi plateasca cautiunea sa iasa mai repede din inchisoare deci ce bani mai are?
@@@@cepueril1-2-2013, 5:31
da ma desteptule cu 100 mi cash aia au copiii care iai enumerat? flip e varza nu o mai avut 50 de mi de euro sasi plateasca cautiunea sa iasa mai repede din inchisoare deci ce bani mai are?
BB1-2-2013, 1:15
si copii lui botar ? macrogroup
frustratilor1-2-2013, 0:29
E a treia zi consecutiva cand 'promovati' stirea asta de c****. Va roade tare grija ca ei au bani si voi nu? jafuri triste ce sunteti cu 'jurnalismul' vostru de doi lei.
Ce pueril....1-2-2013, 0:25
Daca intradevar astia conduc Clujul eu va dau astora de la redactie toata averea mea, si anume cam 100 miiE cash, si inca ceva obiecte si lucruri de valoare de minim inca 50mii!!!
Pai ma retarzilor, De Paszkani care deja are 2 Ferrariuri si are si echipa CFR, plus Domo si Polus nu ati auzit, De Goia, de patronul fostului TV Cablu, de Flipi nu ati auzit....si asta nu e tot, mai mult, de cei adevarati care ii conduc pe astia ce ziceti ca exista!!!
Si mai e o faza bai da ce sarantoci is astia in opinia voastra ca au case mai ieftine decat masinile.....tipic rumanesc! :&
ba31-1-2013, 23:11
Hai ma sunt fete de 18 19 20 de ani in cluj de pe fb le frecventati zilnic profilele si si stie nici un prost ce bani au pentru ca nu se afirma.oameni prosti sa faceti asa stire
@crina31-1-2013, 22:08
sau pus deja =))))))
Crina31-1-2013, 22:05
Printisorilor nu cred ca va avantajeaza stirea asta.Se pun organele la verificari pe voi!Oricum o stire de 2 lei
rus31-1-2013, 22:02
alu toma ce cauta aici ce bani are toma in afara de farmacia aia si pensia lui??
macho31-1-2013, 21:25
pai ba arabu ala cu tecar baga motorina pe zi la cat se plimba cat mancati voi intro luna . ce dracul tot vorbiti aici?
Bula31-1-2013, 21:03
M*** la toti tiganii fomisti!!!!! CE A AVUT SORA??? HA HA SORA E A ALTCUIVA!!!! SA ADUCA DOVEZ DACA ARE CEVA !!!! VERIFICATi !!!!CU DOUA MASINI PE LEASING NU ARE CE CAUTA PRINTRE COPII DE MOLIONARI !!! MAI ARE DE VANDUT CHEBAB LA BAGHETA PANA II AJUNGE BARBA LA P... Ha ha
Clujan31-1-2013, 20:48
Poate a avut din sora ,,la bagheta si la lipia,,ca restul era inchiriat si de fomist ce era nu a mai putut plati chiria
Clujan31-1-2013, 20:43
Muieeeeeeeee NU MA STERGETI!!!! NU MAI SCRIETI AIUREA DE BORATI CA MOLHEM BASAR CARE NU AU DUPA CE BEA APA!!!!SANT NISTE FOMISTI AU VENIT AICI SA FURE SA AIBA DIN CE TRAI SI VOI II FACETI MILIONARI!!! Vand chebab LA BAGHETA !!!!
...31-1-2013, 20:42
looooooooooooooooooooooooooooooool*
...31-1-2013, 20:41
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
@clujan31-1-2013, 20:36
sa le mananci pulele alea negre la toti arabii din lume crapi pe tastatura de invidie. ce tio facut tipu? tio f**** prietena? foarte bine o facut ,la ce mentalitate ai. ai lucrat la el si tio dat afara? la fel bine a facut.o tataso asta o avut sora soping center o vanduto pe milioane de dolari si furat sau nu ce e scris mai sus undeva apare in evidente altfel ar fi fost dat in judecata de mult redactia pentru minciiuni si nu are cum sa dovedeasca minciunile alea daca i asa cum spui tu de cate ori lam vazut pe tip prin oras la plata notelor de plata avea teanc de milioane asa sarac cum il faci tu si daca aveai jumate macar nu erai aici sa comentezi ca erai prin oras probabil.saracu de tn.
bingo31-1-2013, 20:27
doamne fereste ce rautaciosi dle :
Clujan31-1-2013, 20:18
Muieeeeeeeee NU MA STERGETI!!!! NU MAI SCRIETI AIUREA DE BORATI CA MOLHEM BASAR CARE NU AU DUPA CE BEA APA!!!!SANT NISTE FOMISTI AU VENIT AICI SA FURE SA AIBA DIN CE TRAI SI VOI II FACETI MILIONARI!!! Vand chebab LA BAGHETA !!!!
aloooooo31-1-2013, 18:47
aloooooooo o gramada de comentarii au fost sterseeeeeee
popa31-1-2013, 18:38
sa suga p*** toti si sai ii f** in c** si pe voi ce ati umflat preturile si la apartamente si la masinile lor,mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee
Piticu31-1-2013, 18:20
Soica, sa ti fie rusine ! Nici macar nu esti bine informat , ai ratat multe informatii ! Daca vrei sa te razbuni pe parintii lor poti sa o faci ca i cunosti pe ficare . Ce treaba ai cu copii lor? Tu ai copii , cretinule? De cand te cunosc ai fost un jurnalist prost dar acum te ai tampit de tot! Decat asemenea stiri mai bine citesc prospot!
Sidor31-1-2013, 17:22
Astia toti,fara mama/tata, o sa ajunga niste puscariasi labagii inchisi afara...ca deja sunt betivi,inculti cu pregatire in CLUB !
Adrian 31-1-2013, 16:59
Foarte frustrati , invidiosi si mincinosi comentatori ... Nici macar nu cunoasteti oamenii astia si va permiteti sa vorbiti despre ei ... Sunteti penibili
david31-1-2013, 16:55
Daca vreti sa vedeti masini scumpe si case ,oameni grei de care nu v-ati putea imagina ce au ascuns sub pat dati o fuga la dej (orasul ala care zice lumea ca e mort) .unde fiecare stie de fiecare dar nu stie cat are .
ovidiu31-1-2013, 16:01
am citit de cativa si nici nu mai are rost sa citesc, nu ei sunt milionarii, ca parintii lor, dintre care majoritatea au dat tepe, sau au fost politicieni....sau amandoua
Seinfeld31-1-2013, 15:46
Cine stie cat e tariful "bombei" sexy din poza cu Alex Rus AKA Putzu? :))
Jucan31-1-2013, 15:08
Jucaneeeeeeee mutate din Cluj, te rugam!!! Mutate din cluuuuuujjjjjjj! Esti in +
@ionutz marginean31-1-2013, 15:05
du-te, ma, la scoala, analfabet de peluza ce esti!
Alexa31-1-2013, 14:54
HAHAHAHA v-ati ajuns cu stirea asta, mama ce de vizualizari !!!!!
Oricum lipsesc multi daca tot ne 'legam de ei'...iar cei ce lipsesc sunt cei cu cap, care nu se expun pe FB :)) si de care voi nici nu stiti ! haha
gogu31-1-2013, 14:54
@profetul : Daca le-ar lua parintii cardul vreo doua luni ,sa-i vezi cum ar da ca nebunii la laba ,ca nu s-ar uita nici dracu la ei.Tampitii astia chiar cred ca au succes la femei pt ca sunt frumosi si destepti? Ii fac curvele si ,,prietenii" de bani. Mi-e mila de ei cand o sa ramana singuri pe lume.
profetul31-1-2013, 14:42
Din acest articol si imagini se pot trage concluzia:

Poate una, doua expceptii, dar in rest din poze isi poate da seama oricine de clasicul cocalar si pitipoanca carora doar moncler si luis vuitton le satisfac standardele, cu impresii de diesel si klausenburg, pierde-vara ce gasesti in orice oras, care daca mama si tata nu i-ar mai subventiona nu ar stii nici sa se stearga la fund

Dupa tigani, figurantii astia de bani gata ii articulez prin cluburi, cand li se ridica bashinile alea ieftine. Cat despre diana pastor, tiparul clasic al pitipoancei ce isi gaseste cate un fraier caruia sa ii sparga banii, pt o tzatza dezvelita.

Faceti ceva util in viata bah, generatia ratata
edi31-1-2013, 14:09
nu sunt de acord cu commentarile rautacioase care le faceti dragi colegi dar de aici se poate vedea ciuda din voi ca imediat crapati, nu neg ca ar mai fi putut sa fie mai documentat articolul gen buzoianu e ceva fiu vitreg sau ceva de genu care o sa mosteneasca si o sa conduca p*** mea defapt, ca chertes e pe faliment si nu are ce cauta aici cristea la fel, boca nu prea am auzit de el, arabul defapt nu are restaurante ca are mai multe unitati cu domeniul alimentatie publica si nu e acelasi lucru cu restaurante dragi jurnalisti si nu si au rostul comentarile aiurea la adresa arabilor ca stim cu totzii ce sume de bani invart, stefan cristea iar e falimentar din cate am auzit deci nu stiu ce cauta aici gadola nu stiu ce a vandut si ce nu da se stie ca are bani multi timofte la fel dar cam pampalai baietii al lui sorin dan la fel saracu iel i cu cultura lui al lui toma e cat de cat dar se stie cum sia facut bani tomica corectul si alex rus la fel pampalau si vai de el si de aerele lui de parca ar fi patriciu
gigi bastol31-1-2013, 14:05
p*** si caciula stiri de cluj si c****** lor :))
doru31-1-2013, 13:58
Printii si p*** .Cu cat v-au platit parintii lor sa scrieti despre cretinii de copii?
mircea31-1-2013, 13:16
Pal si Gadola nu mai detin niciun Energobit. Mai au fiecare cate 10 % din firma . Au vandut-o de vreo jumatate de an unor polonezi. Mai documentati-va ziaristi de 2 lei ce sunteti.
gogu31-1-2013, 13:13
Asta-i cea mai tare : Ioana studiază la Facultatea de Științe Economice din Cluj și conduce un BMW Seria 3, cumpărat cu peste 60.000 de mii de euro.

Tânăra a făcut liceul la Londra, iar ultimii ani i-a făcut la Liceul ”Liviu Rebreanu” din Bistrița-Năsăud, iar acum urmează să preia conducerea hotelului Dracula și complexul Coroana de Aur.
Adica a frecat menta 3 ani la Londra si au adus-o pe saracuta fata sa dea BAC-ul la Bistrita (aranjat binenteles) ,ca daca il dadea la Londra banuim cu totii care era rezultatul.
Stephan Metz31-1-2013, 12:47
Asta sa fie o stire? Va rog frumos. Subiectivitate in cel mai urat mod posibil si un produs jenant luand in considerare faptul ca a fost creat de un asa numit jurnalist. Drept spus, este si asta un mod de a umple paginiile si o dovada pentru superficialitatea unui popor care sufera de un sistem valoric deteriorat.
DDA31-1-2013, 12:40
Jurnalism de 2 lei!!!!! Sa va fie rusine!!!
Erwin31-1-2013, 12:26
Sunt si altii mult mai bogati dar care sunt mai destepti si nu ies in fata. O sa vedem noi de ce vor fi in stare copiii, vor " investi " averile in cluburi
Vortex31-1-2013, 12:19
Ba treaba lor. Fiecare cu cat poate. Cel mai jenant mi se pare gaina aia din poza cu Alex Rus. Paradis umblator de boli venerice si silicon. Scarbe de astea ar trebui calcate pe cap.
stupid ppl dirty country31-1-2013, 12:17
nu ma intereseaza.bv nu lor....parintilor lor........iar referitor la stire inca odata se vede profesionalismul vostru ziaristi de doi lei
wergft31-1-2013, 11:50
Ati auzit de Ingvar Kamprad? Daca nu, va spun eu, este fondatorul IKEA. Cu o avere estimata intre 38 si 39 miliarde de franci elvetieni (31- 32 miliarde de euro) este cel mai bogat om din Elvetia. Masina pe care o conduce e un Volvo 240 din 1993 care nici macar nu e full option.
rzv31-1-2013, 11:38
ce plm de stire e asta
rin31-1-2013, 11:25
poate a-ti vrut sa scrieti ca sunt leprile clujului !se potriveste mai bine.
injineriu31-1-2013, 11:13
Ok. Deci pana aici. Nu mai intru pe saitu' asta pana dupa apocalipsa.
Gigi31-1-2013, 11:12
fix poula
nelu31-1-2013, 11:05
prost jurnalist,jenant articol..poate vor conduce afacerile lor,nu clujul....vai de mine ,ce sluga de jurnalist....
petrescuion31-1-2013, 10:51
or conduce pe truda lor....astia sunt impreuna cu parintii lor doar niste securisti si informatori ai securistilor carora sistemul criminal iliesciano-basist le-o permis DEOCAMDATA sa aiba bani....DEOCAMDATA....
marco31-1-2013, 10:51
mare scula in bascula sa fi shmeker pe banii parintilor. cand o sa faca ei cu capu lor niste bani, atunci no comment.
Serios ?31-1-2013, 10:01
Probabil asta e scopul sau intentia articolului , de a'i scoate din anonimat sau de readuce aminte Clujului ca ei,chiar exista :)
Cat depre Chertes , eu spun ca au facut cei asemeni lui cheta si au platit ei si pentru el sa apara printre ei :))))
jiji31-1-2013, 10:00
nu cunosc pe nimeni de aici, fiind un muritor de rand...le doresc sanatate si sa incerce pe cat posibil sa nu epateze foarte tare...ca nu se stie cand se intoarce roata...in special ii rog sa se abtina de la a face raliuri prin oras, modalitate sigura de a face victime...spor baieti si fete cu milioane in conturi !
nssaea31-1-2013, 9:54
ce plm cauta chertes aici? Falimentaru ala
unu31-1-2013, 9:38
toti au o mare calitate comuna: sunt fiul/fiica lui tata/mama....
Protonic31-1-2013, 9:25
1. Eu vad niste copii obisnuiti.
2. Nu-i cunosc.
3. Sunt altii pe care-i cunosc.
4. Nu prea inteleg titlul articolului. Sincer ma asteptam la alt continut.
ioa31-1-2013, 9:14
in primul rand pt cei ce au facut articolul..prietena lui Andrei Boca nu este cuafeza...:))....iar in al doi-lea rand referitor la articol sunt convinsa ca pentru marea majoritate a clujenilor , "personalitatile" mantionate mai sus sunt niste necunoscuti....in Cluj nu s-a auzit asa de mult despre ei....noroc cu voi ca ne mai aratati ce cetateni are clujul
Serios ?31-1-2013, 8:59
Serios? Asta e o baza de date cu potentialele surse de venit pentru istetii care isi castiga existenta profitand de pe urma incapacitatii mentale a celor care fac parte dintr-un tipar asemanator ca cel mentionat mai sus?
Sper doar,pentru binele celor facuti sa profite de ei,ca pozele sunt recente :)))
:)31-1-2013, 8:46
auzi la cioara diferite restaurante adica un fast food::))
de restu ce sa zicem....vreo 4 intradevar oameni,restu niste gunoaie cu un iq negativ
oare ar putea vreunul din ei sa faca el bani doar pt a manca si si plati cheltuieli?va spun eu nu!
minunatu31-1-2013, 5:36
cioara aia de t**** de bok ati scris o omorat un om da de cioara cealalta de arab de ce nu ati scris ca o lovit si el un om cu masina care o stat 2 luni internat in spital si politia ascundea atunci dosarul mai ceva ca si SRI secrete de stat??????????????????
@florin31-1-2013, 5:12
care clasament fratica eu nu vad nici unul sunt descrisi tot nu are nici o legatura cu clasament ul
Florin31-1-2013, 4:34
Ce plm de stire de rahat ii si asta.... Pe cine ii intereseaza???...
Bravo anonim31-1-2013, 1:34
Anonim a evidentiat ce e mai important pana la urma. Linistea si stresul in care iti traiesti viata.
@????31-1-2013, 1:32
altfel spus, bravo lor ca au stiut sa fure si noi restul am fost fraieri iar acum suntem muritori de foame cica... sa ne iei tu de p*** fraiere. daca asta inseamna pentru tine o performanta atunci esti egal cu zero si probabil faci parte din categoria lor.
Nu uita data viitoare cand mergi in club si spargi banii, ca cineva a muncit probabil pentru banii aceia si tu te distrezi, iar daca tie ti se pare ca e ok... inseamna ca am raspuns unei persoane sub potentialul meu si eu sunt fraierul pentru ca ma cobor la prostia ta.
Anonim31-1-2013, 1:26
Ma fratilor! Hai sa va intreb eu ceva, daca nu ar fi Facebook-ul, aceste persoane ce s-ar face oare?:)) Ar fi niste copii anonimi. Eu personal stiu cateva persoane de aici, pe unele personal, pe altele, mai la distanta, nu v-as recomanda sa stiti anumite persoane sincer, sunt cu nasul pe sus, mai bine sa fi un om simplu. Va intreb ceva, cine credeti a doarme mai bine noaptea? Parintii nostrii care sunt oameni simplu sau parintii lor?
???31-1-2013, 1:16
Are dreptate "xxx" sunt fete bogate pe facebook domnisoare de 18 19 20 21 22 23ani (da pacat ca niciuna nu isi posteaza poza cu masina sa sara fomistii pe ele:)) hai ca v-am dat si anii :)) acum ganditi-va care is faimoasele de pe facebook ca multi care veti comenta aici sunteti muritori de foame.are legaturi cu statu?foarte bine tu inca sapi pamantu sa scoti cartofi succes esti in 2013
@Hori31-1-2013, 1:10
Cu care din iei te cunosti? Hai fi sincer. :))
De ce e cancan? Pentru ca a prezentat persoane din Cluj care invart banii facuti prin manarii? Hai ca probabil sunt si cativa care au facut banii prin munca, insa majoritatea au legaturi dubioase cu statul.
Hori31-1-2013, 0:57
Dupa ce-am citit aceasta stire , promit ca nu ma intru pe site-u asta niciodata in viata mea!!!

CANCAN de cluj ar trebui sa va numiti. 2 lei...
Ataaat31-1-2013, 0:48
Am facut si eu dreptul, am avut si eu coleg/colega care ar face parte sa zicem din categoria lor si stiu cum au facut facultatea. NU inceraca sa le iei apararea doar pentru ca tu sti ca ei au absolvit o facultate oricare ar fi ea, pentru ca eu te pot asigura ca ca nu au invatat cu adevarat pentru diploma primita la final. O fi una-doua persoane din cele de mai sus, dar in rest... Fi serios si las-o moarta, pentru ca tu totii stim cum stau lucrurile.
xxx31-1-2013, 0:44
@ ataaat nu ma adresam tie. Bogdan like pentru ce ai scris ;)
Ataaaat@ xxx31-1-2013, 0:38
Eu personal nu m-am uitat la nici unul dintre cei prezentati sau care ar intra in categoria lor, din doua motive: nu ii cunosc si nici nu m-ar interesa daca ar fi sa ii cunosc. Nu ma intereseaza ce face o persoana care pretinde a fi ceva ce nu e.
Bogdan31-1-2013, 0:33
Ma nu stiu ce sa zic, da mulți fraieri scriu aici. Pun pariu ca nu cunoaste-ți pe niciunul dintre ei. Pai daca nu ar face fiecare facultate si cum zici tu ar putea sa le lase părinții pe mana afaceri de milioane? Da de unde sa Sti tu, la cartofi e altfel , îți cumperi un calculator de buzunar si Sti da restu la piața. Citește ca mulți au facut facultati pe afara , alții la noi. Medicina e facultate ușoară? Dreptul e ușor? Niște penali care încearcă si ei sa se afirme cum pot, cu anonimat vorbesti despre persoane pe care nu le cunoaști. Sport National la romani.
xxx31-1-2013, 0:28
Hai ma e aiurea aici de abea daca sunt publicati jumate si observam ca toti sunt luati de pe facebook nu? Inteligent,,ati pus multi baieti sunt si multe fete bogate si celebre si active pe facebook si nu prefer sa dau nume ca sar toti pe ele daca sunteti destepti va dati seama care ca is fete faine si smecherasae cred ca toti ne-am uitat macar 1 sau de 2 ori la profilul lor:)) la fel si in cazul baietilot multi care au bani da nu au fost pusi aici,in fine asata a fost asa o paranteza.
Ataaat31-1-2013, 0:25
Pai daca tot sunt atatea lipsuri, sa ni-le spuna pretenarii lor ce lipseste, ca ei nu au timp de asa ceva, numai de dat comment-uri in care le i-a apararea si le confirma munca, truda si sudoarea depusa pentru a face milioane de euro...in timp ce altii de varsta lor fac o facultate.
Vezi că-ţi bate toba31-1-2013, 0:17
Marș mă, că nu zis nimeni că toți ar fi nepoți și copii și că nu merită să aibă tot ce dețin, dar numai pt că știi tu o excepție din enumerarea nu trebuie să-ti fiarbă uleiul în motor și să te agiți.

Oricum lista e incompletă și dintre cei de aici 3 chiar sunt cum zici tu, simpatici și calumea, dar mai sunt completări de făcut, numai că și de pe anonim ne dăm mai greu din gură. (alte sume, alte relații, alte implicații)
george23731-1-2013, 0:15
ARTICOL DE C****! NICI MACAR NU CRED CA CUNOASTETI UN SFERT DIN ACESTI OAMENI SI SCRIETI DESRE EI TOT FELUL DE DETALII DESPRE EI! ZIARISTI DE 2 LEI!
romanu'31-1-2013, 0:09
E usor sa judeci pe cineva fara sa cunosti...poate multi din cei prezentati mai sus sunt niste snobi poate n-au lucrat o zi in viata lor...poate ca...e simplu sa dam cu presupusul...dar e in egala masura posibil ca unii dintre ei sa fie capabili si sa munceasca...
Ataaat31-1-2013, 0:02
Acest articol are ca scop informarea publicul cu vedere la unele personaje care au muncit pe rupte (mda.. LOL=))).

Cat despre cei care le i-au apararea... Stati ma calmi, ca articolul trebuie sa fie unul educativ, informativ si motivant. Odata citit, acest articol va indemna cititorii sa puna mana si sa munceasca mai mult sa ajunga la statutul celor prezentati mai sus... =))


Acestia sunt oamenii care nu au muncit cu adevarat nici macar o zi in viata lor, asta ca sa nu mai spun de cartile citite si lucrurile invatate...
Lasati ca numa fraierii invata in ziua de azi, smecherii primesc totul de la mami si tati. ;;)
Geo30-1-2013, 23:57
ce articol tampit :))) omg.
ana30-1-2013, 23:48
cui ii pasa?
florin30-1-2013, 23:44
va faceti de rusine "jurnalistilor".data viitoare documentati-va mai bine
D30-1-2013, 23:44
Articol de c****, scris de un "jurnalist" de c****, pentru o publicatie de c****. La cate taguri a pus pentru asa zisul articol, banuiesc ca vrea sa il faca cat mai vizibil. Ma intreb de ce? Ce interese ar avea?
florin30-1-2013, 23:40
i-ati cam uitat pe multi:)).si cam aiurea facut clasamentul.
Transilvania30-1-2013, 23:11
Sunteti mai rau decat CanCan. Lasati oamenii sa traiasca in liniste si pace ! Nu ii pasa nimanui de ei, fiecare sa-si vada de viata lui, ca doar nu suntem in Sud.

Cele mai citite ştiri din Divertisment

2580 vizualizări
16-10-2018, 15:32
Mesaj viral scris cu rujul pe mașină: ”Te iubesk nebunule! Mi-a plăcut când am făcut secs în maşină”» Vezi tot
843 vizualizări
17-10-2018, 12:46
Femeie condamnată la închisoare după ce s-a uitat în telefonul soţului fără permisiunea lui» Vezi tot
168 vizualizări
16-10-2018, 15:52
Christian Sabbagh, tată pentru a patra oară» Vezi tot
160 vizualizări
16-10-2018, 17:27
Festivalului Internațional ”Toamna Muzicală Clujeană” are loc în perioada 12 - 26 octombrie» Vezi tot
34 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?