Iulius Mall răsplătește dragostea cu o nuntă de vis pe o plajă exotică


Iulius Mall Cluj îi invită pe îndrăgostiţi să petreacă cea mai romantică zi din an prin concursuri haioase şi în compania artiştilor îndrăgiţi. Dragostea lor va fi răsplătită cu nenumărate premii, iar una dintre perechi va putea să spună „DA” pe o plajă exotică.

Luna îndrăgostiţilor debutează la Iulius Mall prin campania „Love for Shopping”. În perioada 1 - 14 februarie 2013, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pot câştiga, zilnic, 100 de premii surpriză la roata norocului. Marele câştigător, care va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 14 februarie, la ora 20.00, îi va putea oferi perechii sale o nuntă de poveste pe o plajă în Republica Dominicană, la Punta Cana.

De Valentine's Day, de la ora 18.00, sentimentele invadează Iulius Mall. Tinerii îndrăgostiţi vor putea participa la concursul „Mad Love” prezentat de îndrăgitul personaj Cătălin Dezbrăcatu'. Competiţia va avea probe trăznite cu ajutorul cărora participanţii îşi vor demonstra sentimentele puternice. Cele mai hotărâte cupluri îşi pot uni destinele pentru o zi, ceremoniile fiind oficiate chiar de Cupidon. Atmosfera romantică din Iulius Mall va fi condimentată cu surprize muzicale, tinerii clujeni fiind aşteptaţi la un concert Deep Central.

Campania „Love for Shopping” este completată în mediul online de concursul „Share the Love”. În intervalul 1 – 14 februarie, cei care postează pe wall-ul persoanei dragi o inimioară cu mesaj romantic, prin intermediul aplicaţiei disponibile pe pagina de Facebook a Iulius Mall, intră în competiţia pentru un week-end romantic la SPA, pentru două persoane, la hotelul City Plaza. Câştigătorul va fi anunţat, în urma tragerii la sorţi, chiar de Valentine's Day.

Comentarii Facebook